Türkiye (Son Dakika) Yeniyıl tacizcileri serbest bırakıldı

Yeniyıl tacizcileri serbest bırakıldı

Paylaş
Yeniyıl tacizcileri serbest bırakıldı

İstanbul'da yılbaşı kutlamalarında yakalanan 12 tacizci serbest bırakıldı

İstanbul'da yılbaşı kutlamalarının yapıldığı Nişantaşı ve Taksim’de dün gece 8 taciz olayı meydana geldi, 12 tacizci suçüstü yakalandı. Kontroller sırasında çeşitli suçlardan mahkemece aranan 11 kişi, üzerinde uyuşturucu bulunduran 4 kişi gözaltına alındı. Kutlamalar sırasında, 3 çift karakolluk oldu, polis kayıtlarında bu olay 'karı koca kavgası’ olarak yer aldı.

Haberin Devamı

Yılbaşı kutlamaları sırasında kötü görüntülerin ortaya çıkmasını önlemek için emniyet 5 bin polisle sıkı önlemler aldı. Önlemlere rağmen, bu yıl da taciz olayları meydana geldi. Kutlamaların yapıldığı Nişantaşı ve Taksim’de dün gece 8 taciz olayında 12 kişi suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan 12 tacizci savcılık talimatıyla polisteki ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Çeşitli suçlardan mahkemece aranan 11 kişi, üzerinde uyuşturucu bulunduran 4 kişi de gözaltına alındı. Kutlamalar sırasında çevreyi rahatsız ettikleri tespit edilen 64 kişi için kabahatler kanundan haklarında işlem yapıldı. Kutlamalar sırasında 3 bıçaklama olayı meydana gelirdi, şüpheliler yakalandı. Polis ekipleri ayrıca, üzerinde bıçak bulunduran 1 kişi ile polise mukavemet eden 1 kişi de gözaltına alındı.

Haberin Devamı

DHA