Türkiye (Son Dakika) İstanbul'da mide bulandıran olay! Sokakta yürüyen genç kıza...

İstanbul'da mide bulandıran olay! Sokakta yürüyen genç kıza...

Paylaş
İstanbul'da mide bulandıran olay! Sokakta yürüyen genç kıza...

İstanbul Esenyurt’ta bir mahallede yürüyen genç kız, üç kişilik bir grup tarafından taciz edildi. Bu durumu gören mahalle sakinleri, tacizde bulunanlarla tartışmaya başladı. Mahalleli tarafından bıçaklanan 2 tacizci hastaneye kaldırıldı. Olaya karışanlar ise gözaltına alındı

İstanbul'da, bugün saat 00.45 sıralarında Esenyurt Battalgazi Mahallesi’nde bir taciz olayı meydana geldi. 3 kişinin olduğu bir grup, yolda yürüyen genç kıza taciz girişiminde bulundu.

Haberin Devamı
Taciz girişiminde bulunan şahıslar mahalleliler tarafından bıçaklandı İstanbul Esenyurt’ta bir mahallede yürüyen genç kız, üç kişilik bir grup tarafından taciz edildi. Bu durumu gören mahalle sakinleri, tacizde bulunanlarla tartışmaya başladı. Mahalleli tarafından bıçaklanan 2 tacizci hastaneye kaldırıldı. Olaya karışanlar ise gözaltına alındı

MAHALLELİ 2'SİNİ BIÇAKLADI

Bu durumu fark eden mahalleli başka bir grup, tacizde bulunan gruptaki 2 kişiyi bıçakladı. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri bıçaklanan şüphelileri hastaneye kaldırdı. Emniyet ekipleri olaya karışan kişileri gözaltına alırken, olayla ilgili araştırmanın sürdürüldüğü öğrenildi.