Türkiye (Son Dakika) 'Yüksek' şüphe! Son kurban hemşire Saliha Tuncel

'Yüksek' şüphe! Son kurban hemşire Saliha Tuncel

Paylaş
'Yüksek' şüphe! Son kurban hemşire Saliha Tuncel

Ankara'da Şule Çet ve Gamze Açar, İstanbul'da Şebnem Köker, Osmaniye'de Naime Özbulat... Hepsi ya bir apartmanın ya da bir rezidansın yüksek katlarından düşerek öldü. Failler "İntihar" dedi ama sonra bu kadınların atıldıkları ortaya çıktı. Son kurban hemşire Saliha Tuncel. "İntihar" diyen fail, şüpheli olarak gözaltında.

Aksaray Özel İnova Hastanesi'nde hemşire olan Saliha Tuncel (25), aynı hastanede çalışan sevgilisi Dr. Halil İbrahim Argama'nın oturduğu 7. kattaki rezidans dairesinden düşerek öldü. Gözaltına alınan Dr. Argama, "O sırada ben içerideydim, düştüğünü görmedim" dedi, serbest bırakıldı. Evin içinde boğuşma izleri yoktu ama genç hemşirenin düştüğü balkonun korkuluk demirleri kırılmıştı. Dr. Halil İbrahim Argama şüpheli olarak dün ikinci kez gözaltına alındı.

Haberin Devamı

SEÇİME GELECEKTİ

Saliha Tuncel'in babası Salim Tuncel dün Aksaray Adliyesi'ne çağrıldı ve savcı tarafından soruşturmayla ilgili bilgilendirildi. Kızının cinayete kurban gittiğini söyleyen Salim Tuncel, "Kızım ölmeden iki gün önce beni aradı. 'Baba seçimde oy vermek için Niğde'ye geleceğim' dedi. İntihar edecek bir kişi 'Seçime geleceğim' der mi? Bu bir kadın cinayetidir. Sevgilisi dedikleri doktor İbrahim, benim kızımı katletti" diye konuştu. 



KORKULUK KIRIK

Saliha Tuncel bu rezidansın 7. katından düştü. Düştüğü dairenin balkonundaki korkuluğun kırık olması şüpheyi artırdı. Saliha Tuncel, Niğde'de toprağa verildi.
Kızının tabutunu taşıyan baba olayın aydınlatılması için çağrıda bulundu.

AYNI EVDE YAŞIYORLARDI

Haberin Devamı

Saliha Tuncel 6 yıllık hemşireydi. Dr. İbrahim Argama ile aynı evde yaşıyordu.