Bilim - Teknoloji Sony'den bir "oyuncak" daha!
Paylaş
Sony'den bir "oyuncak" daha!

Üzerinde Sony markasını taşıyan bu bileklik, CES 2014'ün önemli yıldızlarından olmaya aday!

Yeni yıl ile birlikte, yeni bir teknoloji dönemine girmiş bulunuyoruz. Pek tabi bu durumun en büyük habercisi, CES 2014 fuarı.

Haberin Devamı

Giyilebilir teknolojinin artık herkes tarafından kabul gördüğü bir gerçek ve birçok firma çoktan konu hakkında yatırımlarını yapmış durumda. Öyle görünüyor ki Sony rekabeti bir adım ileriye taşımak istemiş zira fuarda, SmartBand bileklik kategorisine giren, fitness yardımcısı Core bilekliğini tanıttı. Core, içerdiği LifeLog uygulaması ile gün içerisinde yaptığımız aktiviteleri takip ediyor. NFC tabanlı sisteme sahip Core'un sadece el değil, ayak bölgesinde de çalışıyor olması, onun bir diğer artısı.

Tek düze bir ürünü üzerinde barındırmak istemeyenler içinse Sony, birbirinden farklı renklerde Core üretmiş. Görselimizde gördüğünüz üzere fuar esnasında dokuz farklı renk Core gözler önüne serildi. Şimdilik ürünün yapabilecekleri ya da içerdikleri hakkında pek bir bilgi bulunmuyor ama Sony Mobile CEO'su Kunimasa Suzuki'nin iddialarına göre, Core takımı birçok farklı yazılım ve donanım ekibi ile birlikte çalışmaya devam ediyor. Cihaz hakkındaki daha detaylı bilgilerse Barselona'da gerçekleştirilecek olan Mobile World Congress'de verilecek.

Haberin Devamı

Resimlerle: Sony Xpera Z1'den resimler!

Kaynak: CHIP Online