Magazin Söz 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Zafere ulaşmadan dönmek yok...

Söz 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Zafere ulaşmadan dönmek yok...

Paylaş
Söz 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Zafere ulaşmadan dönmek yok...

Söz 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz yeni bölümde Tim, Derman'a darbe indirmek ve rehineleri kurtamak için operasyon başlatıyor. Yarbay Erdem "Size zafere ulaşmadan buraya dönmeyi yasaklıyorum" emrini veriyor. Bakalım, Su, Nazlı, Bahar ve Güler kurtarılabilecek mi?

Söz 49. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz yeni bölümde Tim ne yapıp ne edip Güler, Bahar, Su ve Nazlı'yı kurtarmak zorunda... Aynı zamanda Derman'ın da işini bitirmeli... Tim bu işlem için geniş çaplı bir operasyon başlatıyor. Yarbay Erdem "Size zafere ulaşmadan buraya dönmeyi yasaklıyorum" emrini veriyor.

Haberin Devamı

Güler, Bahar, Nazlı ve Su hala gemide rehin... Bahar bir şekilde silah bulup Derman'ı gafil avlıyor ve başına silah dayıyor. Fakat akıllara durgunluk veren bir gelişme yaşanıyor. Rehineler kurtarılsa da kurtarılmasa da gemi pataltılıyor. Şimdi merak edilen konu; Güler, Bahar, Nazlı ve Su yaşamını yitirdi mi?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başarılı bir operasyon sonucu Ataşe’yle birlikte Karabayır’a dönen Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler’den haber alamamaktadır. İkiye bölünen Tim, hemen arama tarama çalışmalarına başlar. Bu sırada Yavuz ve Erdem hastanede müşahede altında tutulan Ataşe’yi sorgulamak için yola koyulur. Ama Ataşe’nin amacı Derman’a zaman kazandırmaktır ve konuşmaya niyeti yoktur.

Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler’in kaçırıldığını öğrendiğinde, Yavuz’un elinde, Ataşe’den başka bilgi alabileceği kimse yoktur. Yavuz Ataşe’yi konuşturmak için askerlik hayatının bitmesini göze alarak planını devreye sokar.

Haberin Devamı

Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, Derman’ın büyük terör eylemini gerçekleşmek için kullanacağı gemiyi vurmaya hazırdır. Fakat kaçırılan Bahar, Nazlı, Su ve Güler’in gemide olduğundan kimsenin haberi yoktur.