Spor10 numara coşturacak

10 numara coşturacak

Paylaş
10 numara coşturacak

Beşiktaş’ta nasıl bir performans göstereceği merak konusu olan Ernest Muci, taraftarının önünde ilk kez sahne alacağı Konyaspor maçına özel hazırlandı.

Teknik direktör Fernando Santos’un Konya karşısında Arnavut yıldızı gerçek mevkisi olan 10 numara bölgesinde şans vereceği ve Muci’nin bu durumdan dolayı memnun olduğu öğrenildi. Kayseri’de kanatta görev yapan Muci, hızlı futbolu ve sert şutlarıyla dikkat çekmişti. Muci, daha verimli olduğu 10 numara bölgesinde gol veya asistler yapmak için hazır olduğunu Santos’a iletti. Siyahbeyazlı taraftarların önünde oynamak için sabırsız olduğunu belirten Muci, “Çok büyük bir kulüpte forma giymekten dolayı gururluyum. Taraftarımızın önünde gerçek futbolumu göstereceğim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

DOLMABAHÇE’DE TAKTİK İDMANI

Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos’un talebi doğrultusunda Konyaspor maçı hazırlıklarına dün Tüpraş Stadyumu’nda devam etti. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, çift kale taktik maçı sonrası yapılan duran top organizasyonlarıyla sona erdi. Kartal, bugün Ümraniye’de antrenmanlarına devam edecek. Bu arada sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Amir’in lisansı donduruldu.

WORRALL’A TAM DESTEK

İngilizler, Joe Worral’ın Beşiktaş’ta iz bırakacağına inanıyor. Ada basınından Colin Fray, “O, bu kadroda yer alan herkes gibi her zaman hatırlanacaktır. Worrall şu anda pek çok Forest oyuncusu gibi kiralık durumda, ne zaman City Ground’a dönerse kesinlikle memnuniyetle karşılanacağına eminim” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı