Spor 10 numarada çok etkili

10 numarada çok etkili

Paylaş
10 numarada çok etkili

Arnavutluk Milli Takımı’nın yardımcı antrenörlerinden Pablo Zabaleta, Beşiktaş’ın yıldızı Ernest Muçi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Zabaleta, “Biz, Muçi’yi 10 numara olarak düşünüyoruz. Forvetin arkasında, daha merkezi bir rolde.

Muçi, her iki kanatta da oynayabiliyor ve uzaktan şutları oldukça kuvvetli. Onun gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için mutluyuz” ifadelerini kullandı. Kartal’ın hocası Fernando Santos’un kanat ve 10 numara bölgesinde görev verdiği 23 yaşındaki yıldız, 7 karşılaşmada 2 gol kaydetti.

Haberin Devamı

TAYYİP TALHA GÖZE GİRDİ

Sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldıktan sonra takıma dönen Tayyip Talha, performansını yükseltiyor. 24 yaşındaki stoper, Buducnost ile oynanan özel maçta beğenildi. Teknik direktör Santos’un milli ara sonrası Tayyip’e daha çok şans vermesi bekleniyor.

GEDSON’A HÜCUM EMRİ

Fernando Santos, Gedson Fernandes ile ilgili yeni bir plan belirledi. Portekizli hoca, Gedson’dan daha ofansif olmasını istedi. Buducnost maçında bu uyarıyı dikkate alan yıldız futbolcunun etkili bir oyun sergilemesi teknik heyetten olumlu karşılandı.