Spor19 Mayıs'ta çifte bayram

19 Mayıs'ta çifte bayram

Paylaş
19 Mayıs'ta çifte bayram

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 19 Mayıs’ta oynanacak. 1 puan alması halinde 24. şampiyonluğunu ilan edecek olan Cim Bom, çifte bayram coşkusu için geri sayıma geçti. Çok özel koreografi şovlarıyla Rams Park’ta tarihi bir akşam bekleniyor.

Galatasaray’da 19.05 heyecanı yaşanıyor. TFF, 37. haftanın programını açıkladı. Sarıkırmızılılara şampiyonluk için 1 puanın yeteceği Fenerbahçe derbisi 19 Mayıs’ta saat 19.00’da oynanacak. Cim Bom için özel bir gün olarak benimsenen 19 Mayıs’taki dev derbide hedef çifte bayram coşkusu yaşamak.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar, ezeli rakibinin önünde istediği sonucu alıp 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda yurdumuzun dört tarafını sarı ve kırmızı renklerle doldurmanın heyecanına girdi. Taraftarların daha önceki derbilerde olduğu gibi çok özel koreografi şovları için çalışmalara başladığı öğrenildi. Öte yandan Kadın Futbol Ligi’nde şampiyon olan Galatasaray Petrol Ofisi’nin teknik heyeti ve futbolcularının 19 Mayıs’taki derbide statta hazır bulunacağı öğrenildi.

ARDA KARDEŞLER İDDİASI

Tarihi derbide hangi hakemin görev yapacağı merakla bekleniyor. Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasını Arda Kardeşler’in yöneteceği ileri sürüldü. Genç hakem, sezonun ilk devresinde 0-0 biten derbiyi de yönetmişti.

HEDEF YENİ REKOR

Haberin Devamı

Üst üste kırdığı rekorlarla tarihi bir sezon yaşayan Cim Bom, yeni hedefini belirledi. 99 puanla lider olan Galatasaray, 100 puanı geçip ligde 3 haneli puana ulaşan ilk takım olmayı arzuluyor.

SİHİRBAZ MERTENS

Galatasaray’ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens’in büyüleyici performansı sarıkırmızılıları uçurdu. Mertens, 24 puanın alındığı son 8 lig maçında 5 gol ve 9 asistle oynadı. Tecrübeli futbolcu, 14 kez skora katkı yaparak teknik direktör Okan Buruk’un en önemli kozu olmayı başardı.