Spor 21 Yaş Altı 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri

21 Yaş Altı 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri

Paylaş
21 Yaş Altı 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri

Ümit Milli Takım, 8. Grup'taki üçüncü maçında yarın Kıbrıs Rum Kesimi ile deplasmanda karşılaşacak.

Futbolda 21 Yaş Altı 2017 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde mücadele eden Ümit Milli Takımı, 8. Grup’taki üçüncü maçında yarın Kıbrıs Rum Kesimi’ne konuk olacak. Milliler, Kıbrıs Rum Kesimi ile Larnaka kentinde karşılaşacak. Saat 14.30’daki karşılaşma, Ammochostos Stadı’nda oynanacak.

Karşılaşmayı Belçika Futbol Federasyonu’ndan hakem Jonathan Lardot yönetecek. Lardot’un yardımcılıklarını Laurent Conotte ve Frederic Godelaine yapacak. Maçta dördüncü hakem olarak Denis Vanbecelaere görev alacak.
Grubun diğer mücadelesinde ise yarın Hollanda, Belarus’u konuk edecek.

2 maçta bir galibiyet

8. Grup’ta şu ana dek iki kez rakipleriyle karşılaşan milliler, birer galibiyet ve yenilgi aldı. Sahasında Hollanda’ya 1-0 mağlup olan milliler, Belarus’u ise deplasmanda 2-0 yendi.
Kıbrıs Rum Kesimi ise yaptığı üç maçı da yitirdi. Deplasmanda Hollanda’ya 4-0 yenilen, sonrasında Slovakya’ya 2-0 mağlup olan Kıbrıs Rum Kesimi, son maçında Belarus’a 1-0 mağlup oldu.
8. Grup’ta yarınki maçlar öncesi puan durumu şöyle:

Kadro

Teknik direktör Abdullah Ercan yönetimindeki Ümit Milli Futbol Takımı’nın kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
Murat Hocaoğlu (Dardanelspor), İsmail Çipe (Galatasaray), Emre Uğur Uruç (Adanaspor), Hakan Çinemre (Fenerbahçe), Emre Can Coşkun (Alanyaspor), Kaan Ayhan (Schalke 04), Çağlar Söyüncü (Altınordu), Fatih Çiplak (Giresunspor), Bilal Başakcıoğlu (Feyenoord), Orkan Çınar (Gaziantepspor), İrfan Can Kahveci (Gençlerbirliği), Tugay Kaçar (Karşıyaka), Salih Uçan (Roma), Uygar Mert Zeybek (Fenerbahçe), Gökhan Sazdağı (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Enver Cenk Şahin (Medipol Başakşehir), Oğulcan Çağlayan (Kayserispor), Enes Ünal (Genk).

AA

Haberin Devamı