Spor 70 yıllık gurur

70 yıllık gurur

Paylaş
70 yıllık gurur

Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl 70. kez sahiplerini bulacak. Büyük jüri yarışacak adayları Barcelona’da belirledi. 2023’ün en büyüğü olabilmek için sıra halk desteğine geldi.

Son dokuz yıldır erkek bakımının lider markası Gillette ile yapılan iş birliği ile gerçekleştirilen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde, bu yıl halk oylamasına sunulacak adayların belirlenmesi için jüri Barcelona’da bir araya geldi. Büyük Jüri Toplantısı’na Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, TMOK Başkanı ve IOC Asbaşkanı Uğur Erdener dışında birçok federasyon başkanı, spor müdürü ve yazarı katıldı.

Haberin Devamı

OCAK AYINDA DUYURULACAK

7 kategoride verilecek ödüllere aday olan isimler ve takımlar, ocak ayında halka duyurularak oylamaya açılacak. Oylama Milliyet Gazetesi ve yilinsporcusu.milliyet. com.tr üzerinden başlayacak. Böylece ‘Türk Sporunun Oscarları” 70. kez sahiplerini bulacak.

SPORUN GÜCÜNE İNANIYORUZ

P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Tankut Turnaoğlu, “P&G olarak sporun iyileştirici gücüne inanıyoruz. Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’ni 9. kez desteklemekten gurur duyuyoruz” dedi.

BENZERİNE RASTLANMADI

TMOK Başkanı ve IOC Asbaşkanı Uğur Erdener, “Milliyet ve Gillette ailelerine bu uzun soluklu yarışmayı üstüne koyarak devam ettirme geleneği için çok teşekkür ediyorum. Bu anketin ülkemizde eşine benzerine rastlanmadı” diye konuştu.

Haberin Devamı

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, 70 yıldır bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Demirören, “İş yoğunluğu nedeniyle Beşiktaş veya Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olmayı düşünmüyorum” dedi.