Spor 8'de 8 için kenetlenme

8'de 8 için kenetlenme

Paylaş
8'de 8 için kenetlenme

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Başkalarının kaybını beklemeyeceğiz. Biz 8’de 8 yaparak şampiyon olacağız” demişti.

Tecrübeli hoca bu söylemlerini dün idmanda futbolcularıyla da paylaştı. VAR kayıtlarında Fenerbahçe’nin nasıl doğrandığının anlaşıldığını da belirten Kartal, “Bizim için bir seferberlik dönemi. Kenetlenmeli ve zor dönemden alnımızın akıyla çıkmalıyız. Süper Kupa ve Avrupa’da da hedefimiz değişmedi” diye konuştu.

Haberin Devamı

KRİTİK TOPLANTILAR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün saat 16.00’da Faruk Ilgaz Tesisleri’nde eski başkanlarla bir araya gelerek 2 Nisan’daki genel kurul öncesi nabız yoklayacak. Başkan Koç, 29 Mart Cuma günü de Divan Kurulu üyeleriyle bir araya gelecek.

YARIN TAM KADRO

Fenerbahçe, 3 Nisan Çarşamba günü Adana Demirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Milli oyunculardan yoksun çalışan Kanarya’da sakatlıkları geçen Cengiz Ünder ve Ferdi Kadıoğlu, Becao ve Bonucci’nin performanslarının arttığı gözlendi. Milli takımlara giden oyuncuların bugün dönmesi, yarınki idmanda yer alması bekleniyor.