Spor Aboubakar'a yoğun terapi

Aboubakar'a yoğun terapi

Paylaş
Aboubakar'a yoğun terapi

Kadro dışı bırakılıp affedilen, Konya maçında oyuna girerken ıslıklanan Kamerunlu forvet, mental çöküş yaşıyor. Teknik patron Santos, bire bir görüşmeler yaptığı yıldız futbolcuyu yeniden ayağa kaldırmak için özel çaba gösteriyor.

Beşiktaş’ta takımın yıldızıyken sorunlu isim haline dönüşen Aboubakar, mental çöküş içinde. Kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Kamerunlu forvet, Afrika Kupası dönüşü Konyaspor maçında yeniden siyah-beyazlı formayı giymişti. Ancak taraftarlar, sonradan oyuna dahil olan 32 yaşındaki golcüyü ıslıklarla protesto etmişti. İdmanlarda hayli moralsiz olduğu gözlenen Aboubakar’ı ayağa kaldırmak için teknik patron Santos, özel çaba harcıyor. Oyuncusuyla bire bir görüşmeler gerçekleştiren Portekizli hoca, “Ligin kalan bölümünde sana ihtiyacımız var. Hiçbir şeye kulak asmadan çalışmaya devam et. Atacağın gollerle kendini affettirmelisin. Eski günlerine döneceğine inanıyorum” diyerek ona olan güvenini dile getirdi. Bu arada Santos’un yıldız oyuncuyu yarın İstanbulspor karşısında ilk 11’de sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı

ÇEBİ KONUŞACAK

Beşiktaş’ta 2024’ün ilk divan kurulu toplantısı 9 Mart’ta yapılacak. Toplantıda gözler eski başkan Ahmet Nur Çebi’nin üzerinde olacak. Çebi’nin, görevi bıraktıktan sonra kendi dönemiyle ilgili ortaya atılan iddialara divanda cevap vermeyi planladığı öğrenildi.

BEŞİKTAŞ’IN DERDİ BÜYÜK

Beşiktaş yönetimi, şimdiden sezon sonunu kara kara düşünmeye başladı. Sözleşmeli 18 yabancı futbolcusu bulunan siyah-beyazlılar, yeni kurala göre bu sayıyı 12’ye düşürmek zorunda. Rosier, Onana, Hasic, Montero ve Cisse, başka takımlarda kiralık oynuyor. Nice, Rosier’in bonservisini almayı planlarken diğer isimler büyük ihtimalle geri dönecek. Rebic ile Chamberlain de kadroda düşünülmüyor. Bu 6 futbolcu ayrılsa bile yeni transferler için kontenjanda yer açılması gerek. İlk planda Muleka için gelecek teklifler değerlendirilecek, sözleşmesi sona erecek Ghezzal’ın da opsiyonu kullanılmayacak.

Haberin Devamı

SEMİH İKİLEMİ

Teknik direktör Santos, takımın en formda ismi olan Semih konusunda ikilem yaşıyor. Portekizli hoca, Galatasaray derbisi öncesi kart sınırında bulunan 18 yaşındaki futbolcuyu, yarın oynatıp oynatmama konusunda kararsız. Deneyimli teknik adam, hafta içi idmanlarında hücum hattında Aboubakar- Cenk ikilisini sık sık denedi. Semih’in yarın yedek soyunması sürpriz olmayacak.

SERİ BOZULSUN

Beşiktaş, ligde oynadığı son 3 deplasman maçında gol atamayıp taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı. Siyah-beyazlılar, yarınki İstanbulspor maçında bu kötü seriyi sonlandırmayı hedefliyor. Kartal, yapılan antrenmanlarda ağırlıklı olarak hücum taktikleri üzerinde duruyor.

KARTAL GAZA BASTI

Siyah-beyazlılar, yarın oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Dünkü antrenmanda takımın yüksek tempoda çalışması dikkat çekti. Teknik direktör Fernando Santos, yaklaşık 1.5 saat süren idmanda futbolculara sık sık uyarılarda bulundu.