Spor Akdeniz'de fırtına dindi

Akdeniz'de fırtına dindi

Paylaş
Akdeniz'de fırtına dindi

Alanyaspor evinde Oğuz (2) ve Efecan’ın golleriyle kazanıp Trabzonspor’un ligdeki üç maçlık galibiyet serisini bitirdi. Tek sayısını Pepe ile bulan bordo-mavililer, Beşiktaş’ın kaybı sonrası üçüncülük yarışında avantaj yakalamak için eline geçen fırsatı kullanamadı.

Trabzonspor’un ligdeki üç maçlık galibiyet serisine Alanyaspor son verdi. Bordomavililer, deplasmanda Akdeniz temsilcisine 3-1 yenildi. Fırtına, Beşiktaş’ın kaybı sonrası lig üçüncülüğü için avantaj yakalama fırsatını kullanamadı. Ev sahibi ekip, golü erken buldu. 8. dakikada Balkovec’in ortasında Uğurcan’ın çeldiği top Oğuz’un önüne düştü, o da fileleri havalandırdı: 1-0.

Haberin Devamı

Bu gol, Alanya’nın bu sezon ligde attığı en erken gol oldu. 29’da Meunier’nin nefis aşırtma pasında Bardhi, karşı karşıya durumda Ertuğrul’u geçemedi. 38’de Oğuz, bordo-mavililerin inanılmaz hatasının ardından takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı: 2-0. 45+5’te Meunier’nin ortasında Enis’in kafa vuruşunu Ertuğrul, köşeden çıkardı. 73’te Efecan golü attı, ofsayt bayrağı kalktı. Ancak yarı otomatik ofsayt sistemi golü geçerli kıldı: 3-0. 90+6’da Pepe’nin golü Trabzon’a teselli olmadı: 3-1.

KADROYU BOZMADI

Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı, kazanan kadroyu bozmadı. Deneyimli teknik adam, geçtiğimiz hafta Adana Demirspor karşısında sahaya sürdüğü 11’le dünkü mücadeleye başladı.

ALANYASPOR’DA İKİ SAKATLIK

Haberin Devamı

Alanyaspor’da dün iki futbolcu sakatlık yaşadı. İlk yarıda sakatlanan Augusto, 42. dakikada oyundan alındı. İki gol atan Oğuz da 66’da attığı depar sonrası sakatlanıp kenara geldi.

ŞAKA GİBİ GOL

Alanyaspor’un attığı ikinci gol, sahalarda ender görülecek cinstendi. Uğurcan, kendisine yapılan faul sonrası serbest vuruşta topu, penaltı noktası civarında bulunan Denswil’in önüne yuvarladı. Hollandalı stoper; durumu fark etmeyince top, ayaklarının önünden geçip gitti. Ceza yayı üzerinde bekleyen Oğuz, bir anda hareketlendi ve bomboş kaleye golü attı. 

UĞURCAN KORKUTTU

Trabzonspor kaptanı Uğurcan, ağır bir sakatlığın eşiğinden döndü. 36. dakikada Eren’in kaleciye geri pası kısa düştü. Golü atmak için hamle yapan Richard, Uğurcan ile çarpıştı. Dizine aldığı darbe sonrası büyük bir acıyla yere düşen milli kalecinin, oyuna devam etmesi yüreklere su serpti.