Spor Alanya'yı hafife alma

Alanya'yı hafife alma

Paylaş
Alanya'yı hafife alma

Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantep FK’yı deplasmanda 2-0 mağlup edip çeyrek final biletini kapan Fenerbahçe, bugün Süper Lig’e dönüyor.

Galatasaray ile zirvede şampiyonluk yarışında olan sarı-lacivertliler, Alanyaspor’u yenip yola devam etmek istiyor. Sakatlıkları süren Fred ile King, kadroda yer almayacak. Mert Müldür ile Becao’nun durumu ise maç saatinde belli olacak. Teknik direktör İsmail Kartal, oyuncularıyla yaptığı toplantıda “Alanyaspor’u sakın hafife almayın. Kaliteli futbolculardan kurulu bir ekip. Muhteşem taraftarımızın desteğiyle kazanıp hata yapmayalım. Zirvede yolumuza devam edelim” diye konuştu.

Haberin Devamı

DZEKO’DAN GOL SÖZÜ

Ligde 5 maçtır gol atamayan Edin Dzeko, Alanya karşısında bu şanssızlığını kırmayı hedefliyor. Boşnak yıldızın takım arkadaşlarına gol sözü verdiği öğrenildi. Dzeko’nun sessiz kaldığı maçlarda Fenerbahçe, 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

GÖZLER CENGİZ’DE

Fenerbahçe’nin son haftalardaki kahramanı Cengiz Ünder, Alanya maçında İsmail Kartal’ın en önemli kozu olacak. Kayseri, İstanbulspor, Ankaragücü ve Antalyaspor maçlarında 8 gol-3 asistle göz kamaştıran Cengiz, seriyi sürdürmeyi hedefliyor. Milli futbolcunun tek arzusu Fenerbahçe’yle şampiyonluk yaşamak.