Spor Alemin kralı geliyor!

Alemin kralı geliyor!

Paylaş
Alemin kralı geliyor!

Fildişi Sahili Afrika Kupası'ndan elenince turnuvaya veda eden ve ülkesine eşyalarını toplamaya giden Drogba'nın yarın ya da perşembe günü İstanbul'da olması bekleniyor. Taraftarlar da, yine krallar gibi bir karşılama yapmaya hazırlanıyor

Galatasaray’da Didier Drogba için geri sayım başladı. Afrika Kupası Çeyrek Finali’nde Nijerya’ya 2-1’lik skorla yenilen Fildişi Sahilleri, turnuvaya veda etti. Bu gelişmenin ardından Güney Afrika’yı terk eden Didier Drogba, ülkesine giderek eşyalarını toplamaya koyuldu. 34 yaşındaki futbolcu, buradaki işlerini bitirdikten sonra yola çıkacak. Kulüpten henüz konuyla ilgili net bir açıklama yapılmış değil, ancak Drogba’nın yarın ya da perşembe günü İstanbul’da olması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar da, tıpkı Wesley Sneijder’in gelişinde olduğu gibi yine krallara layık bir karşılamaya imza atacak. Bunun için de hazırlıklar başladı. Galatasaraylılar internet siteleri, forumlar ve özellikle de twitter üzerinde organize oluyor.

TRİBÜNLERİ DE İNLETECEK


Kulübün, Drogba’nın net geliş tarihini açıklaması da dört gözle bekleniyor. Tecrübeli futbolcunun, pazar günkü Antalyaspor maçında Arena’nın tribünlerinde olmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı