Spor Ali Koç: Ülkemiz için beka sorunusunuz

Ali Koç: Ülkemiz için beka sorunusunuz

Paylaş
Ali Koç: Ülkemiz için beka sorunusunuz

Fenerbahçe’de başkan Ali Koç, Galatasaray’ı hedef aldı.

Düzenlediği basın toplantısında ezeli rakiplerine yönelik sert ifadeler kullanan Koç, “Baskı yaparak, saldırarak, köşeye sıkıştırarak hep istediklerini elde etmeye alışmışlar. Madem TFF Başkanı’ndan memnun değilsiniz, her maçtan sonra hakem hakkında geveliyorsunuz. Mertseniz, dürüstseniz, kendinize güveniyorsanız siz de bizim gibi yabancı hakem talebini destekleyin. Türk hakemlerine güveniyorsunuz, sadece bizim maçlarımızda güvenmiyorsunuz. Riyakar oğlu riyakarsınız. Milyonlar arasında nefret tohumları ektiğiniz için sadece Türk futbolu için değil, belki de ülke için beka sorunusunuz. Bu zihniyete karşı dimdik ayakta durmalıyız. 3 Temmuz’da malum yapıyla nasıl mücadele ettiysek bu camiayla da benzer bir mücadele içinde olmalıyız” dedi.

Haberin Devamı

BUNU KİMSEYE ANLATAMAZSINIZ

Hakemler de Koç’un hedef aldığı isimlerdi. Çİfte standart vurgusu yapan Koç, “Son 4 maçta 59 faul yapıp, 15 sarı kart gördük. Galatasaray 62 faul yaptı, 4 sarı kart gördü. Hakemler şampiyonluk yarışındaki bir takımın en küçük hatasını ararken, diğer takımın kör göze parmak hatalarını görmezden geliyor. Bu çifte standardı kimseye anlatamazsınız” diye konuştu.

KİM OLDUĞUNU GÖRÜN İSTEDİM

Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’e şöyle yüklendi: “Aileme dil uzatabilecek kadar küçülecek bir adamın kim olduğunu görün istedim. Zaten laflar, onun lafları değil. Belli bir yerden alışık olduğumuz laflar. Bir yerden güç alıyorlar. Bu insanlar kendi çıkarları için devlet düşmanlığını, vatan hainliğini ve hükümet düşmanlığını korurlar.”

Haberin Devamı