SporAndrade pazarlığı

Andrade pazarlığı

Paylaş
Andrade pazarlığı

Beşiktaş, Ghezzal’ın boşluğunu doldurmak için düğmeye bastı. Cezayirli futbolcu ile yolları ayıran siyah-beyazlılar, aradığı kanat oyuncusunu Azerbaycan’da buldu.

Portekiz’in prestijli gazetelerinden A Bola, Kartal’ın Karabağ forması giyen Leandro Andrade’yi istediğini öne sürdü. Yeşil Burun Adaları Milli Takımı forması da giyen 24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde 4 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor. Beşiktaş yönetimi, 3 yıl daha kontratı bulunan yıldız futbolcu için Karabağ ile pazarlıklarını sürdürüyor. Bu sezon 55 maçta sahaya çıkan Andrade, 13 gol ve 18 asistlik bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

FORVETE MURİQİ

Siyah-beyazlılarda, forvet hattı için tanıdık bir isim gündeme geldi. Yönetim, Mallorca forması giyen eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi için temaslara başladı. Kartal, Türkiye’ye dönmeye sıcak bakan 30 yaşındaki futbolcuyu, kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Girona da Muriqi’e talip. Bu sezon Mallorca ile 33 maça çıkan yıldız oyuncu, 7 gol attı, 2 de asist yaptı.

MASUAKU YOLCU

Geçtiğimiz sezon sık sakatlanan ve performansı beğenilmeyen Masuaku ile yollar ayrılacak. Kongolu sol bek için şu ana kadar en ciddi teklif 2 milyon euro ile Fransa’dan geldi. Ancak teklif, düşük bulundu. Masuaku, Beşiktaş’ta yıllık 2.3 milyon euro kazanıyor.

Haberin Devamı

FRİEDEL AÇIKLANDI

Beşiktaş, yönetim kurulu danışmanlığına Brad Friedel’ın getirildiğini açıkladı. Açıklamada 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi