Spor Antalya alarmı

Antalya alarmı

Paylaş
Antalya alarmı

Cumartesi günü zor bir deplasmana gideceklerini belirten Fenerbahçe Teknik Direktör İsmail Kartal, rakibin son dönemdeki formuna dikkat çekip oyuncularından tam performansla sahada olmalarını istedi.

Ligde cumartesi günü Antalyaspor’a konuk olacak Fenerbahçe’de olağanüstü hal ilan edildi. Ligin en zorlu deplasmanlarından birine gideceklerini belirten teknik patron İsmail Kartal, takımı maça motive etmek adına düğmeye bastı. İsmail Kartal, Sergen Yalçın’ın göreve gelmesinin ardından yükselişe geçen ve 6 maçtır yenilmeyen Akdeniz ekibi karşısında tam performans göstermeleri gerektiğini düşünüyor.

Haberin Devamı

Tecrübeli hoca; öğrencileriyle yaptığı toplantıda, “Sezonun en kritik maçlarından birine çıkacağız. Rakip, ligin en dişli takımlarından. Bu maç için tam konsantre olmanızı istiyorum. Bu hafta biraz dinlenme fırsatı bulduk. Yorgunluk gibi bir bahanemiz yok. Şampiyonluk yarışında kayıp yaşamayalım” ifadelerini kullandı.

CENGİZ ÖNDE

Ankaragücü maçında attığı iki golle Fenerbahçe’ye hayat veren Cengiz Ünder, bu hafta da formaya yakın. İrfan Can Kahveci ile tatlı bir rekabet yaşayan yıldız futbolcu, İsmail Kartal’ın ilk 11’de şans vermeyi düşündüğü isim konumunda. Ancak Kartal, idmanlarda her iki futbolcu üzerine de strateji deniyor.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ’NÜN LİSANSI ÇIKTI

Sarı-lacivertliler, Atletico Madrid’den 6 aylığına kiralanan Çağlar Söyüncü’nün lisansını çıkardı. Milli futbolcunun lisans bilgileri federasyonun resmi internet sitesinde yer aldı. Yıldız stoperin, Antalya maçında kadroda olması bekleniyor.

Haberin Devamı

ELVEDA CRESPO

Fenerbahçe, Miguel Crespo ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu. Yapılan açıklamada, Portekizli orta sahanın satın alma opsiyonu ile Rayo Vallecano’ya kiralandığı belirtilirken, “Futbolcumuza sezonun kalan bölümünde başarılar dileriz” denildi. Sözleşmedeki satın alma opsiyonunun 4 milyon euro olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertli forma ile bu sezon 18 maça çıkan Crespo, 1 gol ve 1 asistlik katkı vermişti.