Spor Arda ceza alacak

Arda ceza alacak

Paylaş
Arda ceza alacak

CNBC-e kanalında bir programa katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, genç kaptanın bu açıklamalarından dolayı ceza alacağını ancak her konuda Arda'nın arkasında olduklarını söyledi.

Adnan Polat konuşmasında, ‘Arda söylediklerinden dolayı ceza alacaktır. Bazı yönetmeliklerimiz var. Ona uygun olarak Arda'ya da ceza gelecek. Hiçbir oyuncumuz için çifte standart uygulayamayız. Ancak Arda Turan söylediklerinde sonuna kadar haklı. Onun hakkında söylenmeyen şey kalmadı. Arda'nın yerinde demir olsaydı erirdi’ dedi.

Haberin Devamı

‘ARDA SON YILLARDA YETİŞEN EN BÜYÜK YETENEKTİR’

Türkiye spor medyasında bunları hak edenler var. Arda, 22 yaşında kaptan oldu, ancak çok tepki aldı. Ancak ben Arda'ya sonuna kadar inanıyorum.

Genç yaşta kaptan olmasını içine sindiremeyenler var. Arda'nın kaptanlığından dolayı yönetim olarak hiç pişman olmadık. İşini çok iyi yapıyor. Ancak bizler onu harcamak için elimizden geleni yapıyoruz.

Son yıllar yetişmiş en büyük yetenek Arda Turan'dır. Kişiliği gelişmiş bir sporcudur. Ben onun her zaman arkasında oldum. Eline kalem geçiren veya televizyonda kendilerine süre verilen bazı insanlar her şeyi söyleyebiliyor.

‘AZİZ YILDIRIM’A TEŞEKKÜR EDİYORUM’

z resmi sitemizden de yaptığımız açıklama ile Arda'ya destek verdik. Bir şey bizim resmi internet sitemizde yazılıyorsa o benim ve yönetimimin söyledikleridir. Aziz Yıldırım’la da konuştuk. Ona verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.”

Haberin Devamı