Spor Arda Güler'in El Clasico hayali suya düştü! Ancelotti'den flaş açıklama

Arda Güler'in El Clasico hayali suya düştü! Ancelotti'den flaş açıklama

Paylaş
Arda Güler'in El Clasico hayali suya düştü! Ancelotti'den flaş açıklama

İspanya La Liga'nın 32. haftasında Real Madrid sahasında Barcelona'yı ağırladı. Real Madrid, son dakikalarda attığı golle Barcelona'yı 3-2 mağlup etti. Karşılaşmada yedek kulübesinde bulunan Arda Güler forma şansı bulamazken maç sonunda toplu sevince katılmadı. Teknik Direktör Ancelotti maçın ardından kendisine milli yıldız ile ilgili gelen soruya yanıt verdi. İşte detaylar...

TOLGA ÜSKÜPLÜOĞLU / POSTA.COM.TR İspanya La Liga'nın 32. haftası dev bir maça sahne oldu. Real Madrid ile Barcelona'nın karşı karşıya geldiği El Clasico maçında Real Madrid dev mücadeleyi kazanan taraf oldu.

Haberin Devamı

Karşılaşmada gol perdesini 6. dakikada Barça'dan Christensen açtı. Ardından penaltıdan Vinicius Jr. skoru 1-1'e getirdi. 69. dakikada bu kez konuk takımda Lopez takımının 2. golünü kaydetti. 73. dakikada ev sahibi Real Madrid'de Vazquez skoru 2-2'ye getirdi. Karşılaşmanın 90+1. dakikasında Jude Bellingham takımına maçı kazandıran golü kaydetti.

REAL MADRİD 36. LİG ŞAMPİYONLUĞUNA ÇOK YAKIN

La Liga'nın bitimine 6 hafta kala lider Real Madrid 81 puana çıkarak, ikinci sıradaki Barcelona (70) ile arasındaki puan farkını 11'e çıkardı.

Şampiyonluğun en güçlü adayı olan Real Madrid, bu büyük avantajını sezon sonuna kadar devam ettirirse 36. lig kupasını kazanmış olacak.

MAÇ SONU ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Maç kadrosunda yer alan milli oyuncu Arda Güler forma şansı bulamazken, Ancelotti milli yıldız için soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

Arda Güler'in şans bulacağını hatırlatan Carlo Ancelotti, "Arda Güler kısa süre içerisinde oynayacağımız maçlarda süreler alacak" ifadelerini kullandı.

Bir muhabirin, "Arda Güler takımla birlikte sevinmedi" sözleri sonrası Carlo Ancelotti şu cevabı verdi: Görmedim. Her şeyi sakince değerlendirmeliyiz.

ÜZGÜN VE KIRILGAN GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKTİ

Genç yıldızın maç sonunda kenarda beklerken yüzündeki üzgün görüntüsü dikkat çekti. Bu sezon ligde sadece 5 maçta ve toplamda 31 dakika süre alan Arda, Real Madrid'in son 5 maçında (İkisi Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City maçları) oynama şansı bulamadı.