Spor"Artık ben de Kartalım"

"Artık ben de Kartalım"

Paylaş
"Artık ben de Kartalım"

İmzayı atan Giovanni van Bronckhorst, “Şu andan itibaren kartalım. Bu sene çok farklı bir sezon olacak. Yüzde 100 hazır olup başarılar için çok çalışacağız” dedi.

Beşiktaş’ta Giovanni van Bronckhorst dönemi dün resmen başladı. Başkan Hasan Arat, yeni danışman Brad Friedel ile imza törenine katılan Hollandalı hoca, “Göreve başlamak için sabırsızlanıyorum” dedi. Bronckhorst, şunları söyledi: “Beşiktaş’taki herkesin çok çalışması çok önemli. Mücadele edeceğiz bu kesin. Zaferler için savaşan bir takımın mücadele etmesi lazım. Ben de şu andan itibaren bir kartalım. Taraftarlarımız da beni çok iyi karşıladılar. Ben de onlardan biriyim.

Haberin Devamı

HERKES İSTEDİĞİNİ YAPAMAZ

Bu sene farklı bir sezon olacak. Oyuncularımıza da taktiklerimizle yardımcı olacağız. Disiplin ve odağımızın olması çok iyi olacaktır. Herkes istediği şeyi yapmaya kalkarsa sert bir kişiliğe bürünebilirim. Benim için önemli olan yüzde 100 hazır olmaktır. Benim için önemli olan başarılı olmaktır ve bunun yolu antrenmandan geçer. Uzun bir sezon olacak ama hayatta meydan okumalar vardır. Bu meydan okumada çok gurur duyulacak bir takım yaratacağız ve sahada bunu göstereceğiz.”

BAZI OYUNCULAR GİDECEK

Brad Friedel, Beşiktaş'ı güçlendirmeye geldiğini söyledi. Friedel, "Burada bulunmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Bir analiz platformu, oyuncu izleme stratejisi ve kadromuza her anlamda yardımcı olacak bir yapı getirmeye geldim. Bazı yabancı futbolcuların ayrılması gerekecek. Kendi sistemimize uyacak futbolcuları hocamız belirleyecektir" dedi.

Haberin Devamı