Spor Artık kazanma zamanı

Artık kazanma zamanı

Paylaş
Artık kazanma zamanı

Şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası ve ligi ilk 4 içinde bitirmeye odaklanmıştı. Teknik direktör Santos, Konyaspor maçıyla bir galibiyet serisi başlatmak istediğini söyledi

İstikrarsız bir dönem yaşayan Beşiktaş, ligin 26. haftasında Konyaspor’u ağırlayacak. Siyah-beyazlı ekibin başında ligde 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet yaşayan Fernando Santos, “Artık yeter, kazanma zamanı. Konyaspor galibiyetiyle bir seri başlatmalıyız” uyarısı yaptı. Kadro istikrarı da sağlamakta zorluk çeken Santos’u, sakatların iyileşmesi, Aboubakar ve Masuaku’nun dönmesi de rahatlattı.

Haberin Devamı

ABOUBAKAR 11’DE

Salih Uçan, Svensson, Ghezzal ve Rashica’nın sakatlıkları geçti. Afrika Kupası’ndan dönen Masuaku da hazır. Son olarak 9 Aralık 2023’te Fenerbahçe maçında forma giyen, kadro dışı bırakılan, sakatlık yaşayan, Afrika Kupası’na giden Aboubakar da oynamaya hazır. Santos’un Aboubakar’a da ilk 11’de yer vermesi bekleniyor. Yeni transferlerden Muçi de takımın kozlarından biri olacak.

BEŞİKTAŞ’TA 5 EKSİK

Sözleşmesi dondurulan Amir Hadziahmetovic’in yanı sıra Chamberlain, Tayfur Bingöl, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Erhan Hekimoğlu sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.