Spor Asırlık çınar Beşiktaş'ın tarihinde bir ilk yaşandı! Arat, Sicil Kurulu’nun istifasını istedi

Asırlık çınar Beşiktaş'ın tarihinde bir ilk yaşandı! Arat, Sicil Kurulu’nun istifasını istedi

Paylaş
Asırlık çınar Beşiktaş'ın tarihinde bir ilk yaşandı! Arat, Sicil Kurulu’nun istifasını istedi

Siyah-beyazlıların başkanı, beklenmeyen bir hamle yaptı. Sicil Kurulu üyelerinden görevi bırakmaları talep edilirken kurul başkanı Şahap Önkol, “Bizi Genel Kurul seçti” diyerek görevlerinin başında olduklarını belirtti.

Beşiktaş’ın geçtiğimiz aralık ayında yapılan olağanüstü kongresinde başkanlığa seçilen Hasan Arat’tan tarihi bir hamle geldi. Yönetimin yedek üyesi Kadir Kılıç, Beşiktaş Seçme ve Sicil Kurulu’nun odasına girerek istifalarını istedi. Kurulun Başkanı Şahap Önkol buna tepki gösterip, “Hiçbir yere gitmiyoruz. Bizi Genel Kurul seçti. Böyle bir olay Beşiktaş tarihinde ilk kez oluyor. Hepimiz görevimizin başındayız” dedi.

Haberin Devamı

PASİFİZE ETTİ, BİLETLER İPTAL

Arat yönetiminin kurulu pasifize etmek için onların işini yapan iki sekreter atadığı öğrenildi. Bu iki sekreterin kulübe üyelik için başvuran kişileri kontrol ettikten sonra kurula gönderdiği, hatta bazı üyelik başvurularını imha ettiği iddialar arasında. Seçme ve Sicil Kurulu’nun istifasının istenmesinin ardından bütün üyelerinin kombine kartları ve Tüpraş Stadı’ndaki koltukları iptal edildi. Kurul üyelerine iptal işlemini stattan sorumlu kulüp çalışanı Ahmet Ateş iletti.