SporAslan dört koldan

Aslan dört koldan

Paylaş
Aslan dört koldan

Galatasaray, yeni sezon için transfer düğmesine bastı. Kadro iskeletini bozmak istemeyen sarı-kırmızılılar, beklentilerin altında kalan isimlerle vedalaşıp, takımı kaliteli isimlerle güçlendirecek.

Teknik heyetin önceliği sağ bek, 8 numara, 10 numara ve kanat. Galatasaray, kiralık sözleşmeleri sona eren Ndombele, Aurier ve Carlos Vinicius’a veda edecek. İki yıl daha kontratı bulunan Sergio Oliveira da planlamada yer almıyor. Yönetim, Okan Buruk ve ekibinin isteği doğrultusunda transferleri yurtdışı kampına yetiştirmeyi planlıyor. Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına 3 Temmuz’da başlayıp 6 gün İstanbul’da çalışacak.

Haberin Devamı

ZANİOLO’NUN AKLI EVLİLİKTE

Bonservisi Galatasaray’da bulunan ve ülkesi İtalya’dan birçok takımla adı geçen Nicolo Zaniolo için bu kez farklı bir iddia geldi. İtalyan yıldızın, eski sevgilisi ve çocuğunun annesi Sara Scaperotta ile evlenmek istediği öne sürüldü. Zaniolo, eski sevgilisiyle barışıp yeni fotoğraflar paylaştı.

ZAHA BELİRSİZ

Cim Bom’dan ayrılacağı öne sürülen Wilfried Zaha’nın geleceği belirsiz. West Ham United ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan Fildişi Sahilli yıldız, bu sezon da Galatasaray’da kalabilir. Okan Buruk’un, “Yıllardır ilk defa şampiyonluğa oynayan bir takımın formasını giydi, onu anlamak gerek” dediği Zaha, 10 milyon euro ve üzeri bir teklif gelmedikçe satılmayacak.

Haberin Devamı

EMİN BAYRAM’A KAL ÇAĞRISI

Geçen sezon Westerlo’ya kiralanan ve Belçika’da başarılı bir performans sergileyen Emin Bayram, Okan Buruk’un kadroda dört gözle beklediği isimlerden. 21 yaşındaki stopere, kadrodaki önemli rotasyon opsiyonlarından biri gözüyle bakılıyor. Ancak Emin’in form tuttuktan sonra yedek kalma gibi bir niyetinin olmadığı ortaya çıktı. Buruk ise öğrencisine takımda kalması için baskı yapıyor.