Spor Aslan komadan çıkamadı

Aslan komadan çıkamadı

Paylaş
Aslan komadan çıkamadı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Torku Konyaspor deplasmanına konuk olan Galatasaray, sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı. Aslan, Beşiktaş'ın kaybettiği haftada 1 puan aldı ve averajla 2. sıraya yükseldi

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, Torku Konyaspor deplasmanına konuk oldu. Drogba, Melo gibi isimlerden yoksun çıkan Aslan, Beşiktaş'ın Karabükspor'a yenilmesinin ardından tekrar 2. sıraya yerleşmek sahaya çıktı.

En teklikeli atağını da 30. dakikada gerçekleştirdi. Savunmadan atılan uzun pası Burak Yılmaz kafayla aşırdı ve havalanan topu bu kez Umut Bulut kafayla sol kanattan hareketlenen Wesley Sneijder'in önüne attı. Wesley Sneijder bir anda süratlenip ceza sahasına girdi. Kaleci Itandje ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sol ayağıyla yaptığı vuruşu Itandje kornere çelmeyi başardı. İlk yarının geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda Galatasaray, rakip kaleye daha etkili gelmeye başladı. Dakika 70'de Sarı-Kırmızılılar, bir kez daha gole çok yaklaştı. Wesley Sneijder'in harika pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Berk İsmail Ünsal, sağ ayağının içiyle yaptığı plase vuruşunda top direği sıyırarak uzak kale direğinin dibinden çok az farkla dışarıya çıktı.

Berk İsmail, 62'de Umut Bulut'un yerine oyuna dahil olmuştu. 84. dakikada Izet Hajrovic'in pasıyla ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Burak Yılmaz topu sağına çekip kaleyi karşısına aldıktan sonra çok sert vurdu ancak üst direkteğe çarpan top çizgiden geri geldi. Maçın geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Aslan, deplasmandan 1 puanla ayrıldı.

Fanatik

Haberin Devamı