Spor Aslan'da hedef Eriksen

Aslan'da hedef Eriksen

Paylaş
Aslan'da hedef Eriksen

İngiliz basınından The Sun, Galatasaray’ın Manchester United’dan ayrılmak isteyen Danimarkalı yıldız ile temasa geçtiğini yazdı. Sezon sonunda resmi teklifin yapılması bekleniyor.

Galatasaray’ın Manchester United’da forma giyen Christian Eriksen ile görüştüğü ortaya çıktı. The Sun’da yer alan haberde Galatasaray’ın Danimarkalı orta saha ile geçtiğimiz ay görüşmelerde bulunduğu iddia edildi. Sarı-kırmızılılar, sezon sonunda hem İngiliz kulübünün yönetimiyle hem de futbolcuyla masaya oturacak.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın yanı sıra eski takımı Brentford’un da Eriksen’in bir diğer seçenek olarak önünde durduğu vurgulandı. Tipsbladet’e konuşan deneyimli futbolcu, düzenli forma giyemediği için mutsuz olduğunu açıkladı. Eriksen, “Elbette uzun vadede endişelenebilirsiniz çünkü mümkün olduğunca çok oynamak istiyorum. Yedek kulübesinde oturmak istemezsiniz” ifadeleriyle ayrılık sinyali verdi.

LÜTFEN SAKİN KALALIM

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, divan kurulu mart ayı olağan toplantısında Trabzon’daki olaylara değindi. Özbek, “Şampiyonluk çok önemli ve değerli. Şampiyon olmak adına her şeyi mübah görüp kardeşi kardeşe düşman etmek için ekilen nefret tohumlarını da izliyoruz, görüyoruz. Tüm futbol camiasını, rengi ne olursa olsun tüm taraftarları itidale davet ediyorum. Lütfen sakin kalalım. Birbirimize düşürmeye çalışanlara izin vermeyelim” dedi.

Haberin Devamı

KEMERBURGAZ MÜJDESİ VERDİ

Cim Bom’un başkanı ayrıca Kemerburgaz müjdesini açıkladı. Özbek, “Göreve geldiğimizde bir söz vermiştik. Önümüzdeki sezona futbol takımımız Kemerburgaz’da başlayacak. Florya’nın değerlendirilmesi, kulübümüz için hayati öneme sahip. Kulübümüzün 20 yılını, belki daha fazlasını etkileyecek bir olay. Şu aşamada bir rakam telaffuz etmek istemiyorum ama bu projeyle birlikte kulübümüzün geleceği daha parlak olacak” dedi.

MAURO ICARDİ İLKİ YAŞADI

Bu sezon Galatasaray’da çıktığı 38 resmi maçta 23 gol atan Mauro Icardi, 11 asist yaptı. Gol ve asist katkısında çift hanelere ulaşan yıldız oyuncu kariyerinde ilk kez bunu yaşadı. Arjantinli yıldız ayrıca Galatasaray kariyerinde şu ana dek 64 maçta 65 gole etki etti.