Spor Aslan'dan sürprize izin yok

Aslan'dan sürprize izin yok

Paylaş
Aslan'dan sürprize izin yok

Galatasaray, Sanchez ile öne geçti, Halil ve Tete’nin penaltı golleriyle 3-0’ı buldu. Bandırma Sergen ve Mulumba’yla geri dönmeye çalışsa da yeni transfer Vinicius’un golüyle sarı-kırmızılılar, çeyrek final biletini kaptı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray, Trendyol 1. Lig ekibi Bandırmaspor engelini 4-2’lik skorla aşıp adını çeyrek finale yazdırdı. İlk gol 27. dakikada Davinson Sanchez’in kafasıyla geldi. Asisti yapan genç futbolcu Eyüp oldu. 36’da Zaha’nın düşürülmesiyle penaltı kazanan Cim Bom, Halil ile farkı 2’ye çıkardı.

Haberin Devamı

40. dakikada bu kez Tete, penaltıdan topu ağlara gönderdi. İlk devre biterken Sergen’in golüyle Bandırmaspor umutlandı. İkinci devreye istekli başlayan Ege ekibi, 60. dakikada Mustafa’yla golü buldu ama VAR’dan gelen uyarı sonrası Mustafa’nın ofsaytta olduğu tespit edilip gol iptal edildi.

VİNİCİUS ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

77. dakikada Bandırma, Mulumba’nın kafa golüyle skoru 3-2’ye getirdi. 6 dakikalık uzatmanın son anında yeni transfer Vinicius, boş kaleye topu gönderdi ve karşılaşma 4-2 sona erdi. Taraftarının önünde sürprize izin vermeyen Aslan, çeyrek finale yükseldi. Maç sonunda yeni transfer Vinicius, taraftarlara galibiyet üçlüsünü çektiren isim oldu.

BİRBİRİMİZE ASİSTLER YAPACAĞIZ

Tete, Vinicus’la iyi bir ikili olacaklarını söyledi. Brezilyalı yıldız, “Çok mutluyum takıma yardımcı olabildiğim için. Carlos Vinicius geldiği için mutlu oldum. Saha içinde ve dışında da iyi bir iletişimimiz var. Birbirimize asistler yapacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

TETE İÇİN GELDİM

Galatasaray’ın yeni transferi Carlos Vinicius, ilk maçında gol sevinci yaşadı. Sambacı, “Çok mutluyum. İlk maçım ve ilk gol. Gelmeden önce Tete’nin burada olduğunu bilerek gelmiştim. Gol atarsam bir şeyler yapabiliriz diye düşündük ve böyle bir sevinç yaptık” dedi.

ZAHA’DAN TEPKİ

Teknik direktör Okan Buruk, 87. dakikada Zaha’yı oyundan aldı. Fildişili yıldız, Buruk’un yanına gidip oyundan neden alındığını sordu. Deneyimli hoca da oyuncusuna kulübeye oturmasını söyledi.

İLK YARI 5 GOL ATABİLİRDİK

Galatasaray’ın hocası Okan Buruk, Bandırmaspor galibiyetini değerlendirdi. Buruk, “İlk yarının skoru 2 gol daha fazla olabilirdi. Bizim için turu geçmek önemli, bu galibiyet değerli. 4 tane de akademimizden oyuncuya yer verdik. Benim için en büyük sevinç bu. Taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Hedefimiz tabii ki sonunda kupayı da kazanmak” dedi. Cim Bom’un hocası transfer çalışmalarıyla ilgili “Sol bek için cuma gününe kadar vaktimiz var. Seçeneğimiz çok fazla değil. Elimizdeki en iyi seçenekleri seçmeye çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

TAŞ-KAĞIT-MAKASLA PENALTICIYI SEÇTİLER

Haberin Devamı

Galatasaray’da Bandırmaspor karşısındaki ilk penaltı için Halil, Eyüp Aydın, Barış Alper ve Tete, taş-kağıt-makas oynadı. Kazanan Halil, penaltı için topun başına geçti ve golü attı.