Spor Avrupa devi Mauro Icardi'ye talip oldu

Avrupa devi Mauro Icardi'ye talip oldu

Paylaş
Avrupa devi Mauro Icardi'ye talip oldu

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi attığı gollerle Avrupa devlerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Arjantili golcü için ortaya yeni bir iddia atıldı.

TOLGA ÜSKÜPLÜOĞLU / POSTA.COM.TR Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Galatasaray, bir yandan da kadrosundaki yıldızlar için büyük ilgi görüyor.

Haberin Devamı

Sacha Boey'yi rekor transfer ücreti ile (30 milyon euro) Bayern Münih'e satan sarı-kırmızılılar, şimdi de Mauro Icardi gündemi ile meşgul.

Aslan'ın geçen sezonki şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi olan yıldız futbolcuya yurt dışından teklif olduğu bildirildi.

İtalya basınından gelen haberlere göre; Milan yaz transfer döneminde Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi'yi renklerine bağlamak istiyor.

Yıldız oyuncunun bonservis maliyeti diğer golcülere göre daha az olması Milan için avantaj olarak görülüyor. Icardi'nin güncel piyasa değeri 18 milyon Euro.

SON 6 MAÇTA 8 GOLE KATKI

Galatasaray, 15 Şubat’tan bu yana ligde ve Avrupa’da 6 resmi maça çıktı. Icardi, bu karşılaşmalarda 5 kez fileleri havalandırdı, 3 de gol pası verdi.

Haberin Devamı

GEÇEN SEZONU GERİDE BIRAKTI

Mauro Icardi, bu sezon Galatasaray'da 38 maçta forma giydi. Bu maçlarda 23 gol atan Icardi, geçen sezon attığı gol sayısını egale etmeyi başardı. Bu sezon 10 da asist yapan Arjantinli yıldız, toplamda 33 gole katkı verdi.