SporAvrupa'da ilk 10'da

Avrupa'da ilk 10'da

Paylaş
Avrupa'da ilk 10'da

Galatasaray, Avrupa’da da zirveye oynuyor.

Sarı-kırmızılılar, UEFA sıralamasında ilk 10’da yer alan ülkeler baz alındığında liginde en fazla şampiyonluk yaşayan 10. takım konumunda. Listenin ilk sırasında Portekiz Ligi’ni 38 kez şampiyon tamamlayan Benfica bulunuyor.

Haberin Devamı

Avrupada ilk 10da

DERİN ICARDİ!

Icardi, şampiyonluk kutlamasına ‘Derin Galatasaray’ pelerini ile çıkmıştı. Kulüp sosyal medyasından Arjantinli forvetin bu pelerinle çekilmiş bir videosu yayınlandı. Görüntülerde, Icardi’nin elindeki iskambil kartlarında sarı-kırmızılıların bu sezon elde ettiği başarılar ve kırdığı rekorlar yer aldı.

MERTENS: APTALLIK OLUR

Mertens, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Belçika basınına demeç veren tecrübeli oyuncu, “Burada işler gayet iyi giderken futbolu neden bırakayım? Bunun son yılım olduğunu söylemeyeceğim. Dürüst olmak gerekirse, bu kadar harika bir sezon olacağını beklemiyordum. Şimdi bırakmak aptallık olur” dedi.

GÖRMEYE BEKLERİZ!

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye art arda gönderme geliyor. Sarıkırmızılılar, dün yaptığı paylaşımda kazanılan üç kupanın görseline yer verdi. “Kupalarımızı yakından görmek isterseniz bekleriz” mesajının kullanıldığı paylaşımda Fenerbahçe etiketlendi.

Haberin Devamı

YAZIKLAR OLSUN

Nelsson’dan sitem dolu bir paylaşım geldi. Danimarkalı stoper, “Kutlamalar sırasında aileme saldıran ve hakaret eden Galatasaray taraftarları, yazıklar olsun size. Utanın” ifadelerini kullandı. Taraftarlar ise Nelsson’un sosyal medya hesabının çalındığını öne sürdü.