SporAvrupa'nın en iyisiyiz

Avrupa'nın en iyisiyiz

Paylaş
Avrupa'nın en iyisiyiz

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, kulübün tesislerinin Avrupa’nın en iyisi olduğunu söyledi, “Trabzon ve KTÜ şehrin en büyük iki markasıdır” dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu tarafından düzenlenen, ‘Spor Hayatına Bakış’ sempozyumuna katıldı. Avcı, “Trabzonspor ve Karadeniz Teknik Üniversitesi şehrin iki büyük markasıdır. 70’e yakın üniversitede konuşma yaptım, buradaki duygularım bambaşka” dedi.

Haberin Devamı

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir’in de katıldığı sempozyum öncesi öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Avcı, “Çalışın, gelişmelere açık olun, planlı yaşayın” önerisinde bulundu. Avcı, “Tesislerimiz Avrupa’nın en iyilerinden biri. Burada trafik yok. Trabzon’da mutluyum. 2006’da sağlık ekibini kurduk. Çok isabetli bir karar vermişiz. AR-GE olmadan gelişim olmaz” diye konuştu.

ONUACHU GÖZ-GÖZ’E

Trabzonspor, kiralık olan Onuachu’nun takımda kalması için Southampton ile görüşmelerini sürdürüyor. İngiliz ekibi Onuachu için rakamı yüksek tutuyor. Piyasa değeri 12 milyon euro olan Nijeryalı forvet için Süper Lig’in yeni takımı Göztepe devreye girdi. Göztepe ayrıca, Southampton’dan kiraladığı kaleci Mateuzs Lis’in bonservisini almak için de çaba gösteriyor.

Haberin Devamı

TAKTİK HAZIRLIK SÜRDÜ

Trabzon, ligin 35. haftasında deplasmanda oynayacağı Samsun maçı hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki antrenmanda 5’e 2 ve çift kale maç yapıldı. Yarınki maçın hazırlıkları bugün tamamlanacak.

PUAN 70 HESAP TUTMUŞ

Trabzonspor, 34. hafta sonunda 58 puanla lig üçüncülüğü yolunda büyük avantaj elde etti. En yakın rakibi Başakşehir’in ise 52 puanı bulunuyor. Fırtına kalan 4 maçta 4 galibiyetle ligi 70 puanda bitirmeyi hedefliyor. Bu durumda ligi üçüncü sırada bitirecek. Trabzon kalan maçlarda Samsun (D), İstanbulspor, Başakşehir (D) ve Ankaragücü ile oynayacak.