Spor Ay-Yıldız'ın yeri zirve

Ay-Yıldız'ın yeri zirve

Paylaş
Ay-Yıldız'ın yeri zirve

Kazakistan ve Belçika'yı mağlup edip 2012 Avrupa Şampiyonası Grup elemelerine muhteşem bir başlangıç yapan A Milli Takım'da moraller tavan yaptı. Yönetici Levent Kızıl, “Bundan sonraki hedefimiz grup liderliği. Almanya ve Azerbaycan'ı da devireceğiz” dedi

Futbol Federasyonu Milli Takımlar’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl, Ay- Yıldızlı ekibimizin önünün açık olduğunu söyledi. Kızıl, “2008 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki Norveç ve Bosna-Hersek maçlarından beri hiç üst üste 2 maçımızı kazanamıyorduk.

Haberin Devamı

Belçika galibiyetiyle bunu başardık. Belçika’yı bugüne kadar elemelerde yenememiştik, bunu da başardık. Kuralar çekildiğinde bazıları Belçika’yı önemsemiyordu, ancak ne kadar önemli bir rakip olduklarını gösterdiler.

Elde ettiğimiz galibiyetle biz puanımızı 6’ya çıkarırken, Belçika puansız durumda ve önemli bir avantaj yakaladık. 2012 Avrupa Şampiyonası’na katılacağız. Bundan sonraki hedefimiz grup liderliği. Ben inanıyorum ki, bizim takımımız Almanya ve Azerbaycan maçlarını da kolaya çevirecektir. Ondan sonra da yolumuz açık” şeklinde konuştu.