Basketbol Anadolu Efes'te Ergin Ataman ile Clyburn arasında atışma
Paylaş
Anadolu Efes'te Ergin Ataman ile Clyburn arasında atışma

Euroleage'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes'te işler bu sezon karışık. Önceki iki sezon üst üste zafere ulaşan Anadolu Efes'te Koç Ergin Ataman ile takımın önemli oyuncularından Will Clyburn arasında sıkıntı yaşanıyor.

Sezon başında CSKA Moskova'dan transfer edilen Will Clybrun büyük heyecan yaratmıştı. Ancak gelinen noktada Clyburn'ün son tweet'i işlerin iyi gitmediğini gösteriyor. Tecrübeli oyuncu resmi hesabında "Aile kavga ettiğinde kimse kazanamaz" tweet'ini attı.

Haberin Devamı

Taraftardan tepki gören Clyburn, hemen ardından eleştirilere de cevap vererek, "Taraftar bugün beni rahat bırakmazsa içimdeki Mike James ortaya çıkmak üzere" ifadesini kullandı.
Mike James, Olimpia Milano ve CSKA'da oynarken koçlarıyla ciddi tartışmalar yaşamasıyla biliniyor. Ayrıca James ile Clyburn yakın arkadaş.

22 Ocak günü oynanan Galatasaray maçında Ergin Ataman'ın uzun süre kenarda beklettiği Clyburn, Ataman'a dönerek "Oynamama izin ver" çıkışı yapmıştı. O tarihte başladığı tahmin edilen bu gerilim, 3 Şubat günü Ataman'ın yaptığı açıklamayla zirve yaptı.
Ataman, Clyburn ve Micic'in performanslarını eleştirerek, "Onlara zayıf rakipler karşısında değil, Olympiakos gibi güçlü rakipler karşısında ihtiyacımız var" demişti.

Haberin Devamı

Clyburn ise bunun ardından verdiği röportajda Ataman'a "Herkesin fikri kendine, ben tüm sezon boyunca düzenli olarak sayı atıyordum. Demek ki kötü bir maç geçirmeye hakkım yok" yanıtını vermişti.