Basketbol Depremzedelere büyük destek
Paylaş
Depremzedelere büyük destek

Bahçeşehir Koleji, BAXİ Manresa’yı ağırlarken, maçın geliri depremzedelere bağışlandı. Siyah formayla oynayan Kırmızı Ejderhalar, maçı son saniye basketi ile kaybetti.

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’ndaki temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, yaşadığı önemli sakatlıkların ardından evinde İspanyol ekibi BAXİ Manresa’ya 76-77’lİk mağlup oldu. Deprem felaketinde kaybettiklerimizin anıldığı maçta Bahçeşehir Koleji sporcuları siyah formayla sahaya çıktı.

Haberin Devamı

Maça siyah kıyafetlerle gelen seyirciler de bilet gelirleriyle de depremzedelere destek oldu. Çekişmeli maçın son saniyeleri nefes kesti. Kırmızı Ejderhalar bitime 1 dakika 17 saniye kala skoru 73-74’e getirdi. Ardından temsilcimiz Jaka Blazic ile 76-74 öne geçti. Son 4 saniyede İspanyol ekibinden 3 sayılık basket geldi ve skor 76-77’ye geldi.

Bahçeşehir Başantrenörü Erhan Ernak, “Maçın ilk yarısındaki avantajı maçın geneline yayamadık. Bizim için çok üzücü bir mağlubiyet oldu. Tribüne gelerek depremzedelere destek olanlara teşekkür ederim” dedi.