Basketbol Ergin Ataman'dan İsrail'deki muameleye tepki: Bu yapılan saygısızlık
Paylaş
Ergin Ataman'dan İsrail'deki muameleye tepki: Bu yapılan saygısızlık

Anadolu Efes, Fox Tel Aviv 'le yapacağı EuroLeague maçı için İsrail' gitti. Tel Aviv kentine iniş yapan uçakta gerçekleştirilen güvenlik kontrolleri, koç Ergin Ataman'ın tepkisini çekti.

THY EuroLeague'de 27. hafta müsabakasında Anadolu Efes, deplasmanda Fox Tel Aviv'le karşılaşacak.

Haberin Devamı

Maç için İsrail'in Tel Aviv şehrine uçan Efes kafilesi, güvenlik kontrollerinde sorun yaşadı. Rutin kontrollerin ardından uçak girişinde özel bir güvenlik şirketinin ekstra aramasına takılan Anadolu Efes takımının koçu Ergin Ataman, yapılan muameleye tepki gösterdi.

Ataman, "Bize bu yapılan saygısızlık. Yıllardır Tel Aviv'e uçuyoruz, böyle bir şeyle hiç karşılaşmadık. Normal güvenlik kontrolleri yapılıyor, X-Ray cihazlarıdan herkes geçiyor, bunlar tamam ama sonrası uçağın kapısında yapılan bu muamele tam bir skandal" dedi.

Özel güvenlik ekiplerinin tüm oyuncuların ve kulüp personelinin üzerini teker teker aradığı ve bavullar ile çantaları açtırıp içlerine baktıkları bildirildi.

Yetkililerden ise bu uygulamanın standart prosedür olduğunu, tüm İsrail, ABD ve İngiltere uçuşlarında bu uygulamayı tüm yolcular için gerçekleştirdiklerini söyledi.

Haberin Devamı