Spor Batuhan Karadeniz'in başı dertte! 4.5 yıl hapsi isteniyor

Batuhan Karadeniz'in başı dertte! 4.5 yıl hapsi isteniyor

Paylaş
Batuhan Karadeniz'in başı dertte! 4.5 yıl hapsi isteniyor

Beşiktaş'ın altyapısından çıkan ve Türkiye'de birçok kulüpte forma giyen Batuhan Karadeniz'in başı dertte... Eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz 4.5 yıl hapis cezası alabilir.

Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan ve birçok takımda form giyen Batuhan Karadeniz için 4.5 yıl hapis cezası isteniyor. Eski sevgilisi sosyal medya fenomeni Aleyna Eroğlu'na otelde şiddet uygulayan futbolcu Batuhan Karadeniz hakkında iddianame düzenlendi.

Haberin Devamı

Fenomen Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesabından videolar yayınlayarak 2 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi futbolcu Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini iddia etmişti. Şikayetçi olan Eroğlu ifadesinde, Karadeniz'den yaklaşık 1 ay önce ayrıldığını belirterek "Kendisine sevgili olduğumuz dönemde parça parça 300 bin TL para verdim. Sonra paramı almak için ona ulaşmak istedim fakat ulaşamadım. 21 Mart'ta 04.00'te Batuhan sosyal medyadan canlı yayın açtı. Ben de bulunduğu otele paramı istemek için gittim'' demişti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Eroğlu, yaşadığı şiddeti "Kapıyı çaldım, açtı. Açar açmaz tokat attı, boğazımı sıktı. Kapıyı kapatırken sağ kolumu kapıya sıkıştırdı" diyerek parasını alamadığını söylemişti. Şikayet üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Hazırlanan iddianamede, eski sevgili olan tarafların alacak verecek meselesi yüzünden önce telefon sonra yüz yüze tartıştıkları ve darp olayının yaşandığı belirtildi.

Haberin Devamı

KONUŞMAK İÇİN GİTTİ

Batuhan Karadeniz'in çeşitli tarihlerde WhatsApp üzerinden sinkaflı küfürler ederek "Kahpe, o..." şeklinde kelimeler sarf ettiği anlatıldı. Küfür içerikli tehdit mesajları da iddianamede yer aldı. İddianamede Adli Tıp Kurumu'ndan alınan darp raporu da yer aldı. Raporda Eroğlu'nun basit tıbbi müdahale ile giderilecek şekilde yaralandığı ifade edildi. 

4.5 YIL HAPİS İSTEMİ

Dosyada kamera kayıtları da delil olarak yer aldı. Tarafların uzlaştırmaya yönlendirildiği fakat uzlaşmadıkları belirtilen iddianamede Karadeniz'e 'Zincirleme tehdit' ve 'Kadına karşı basit yaralama' suçlarından 1 yıl 2 aydan 4,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

BATUHAN KARADENİZ KİMDİR?

Adını Beşiktaş ile duyuran Batuhan Karadeniz çok yetenekli olmasına rağmen bu yeteneklerini tam olarak futbol dünyasında gösterememiş oyunculardan biridir. Özellikle futbol açısından gençlik döneminde geleceği parlak oyuncuları arasında gösterilen Batuhan Karadeniz, oldukça yetenekli bir futbolcudur. Kısa sürede adından söz ettiren ve Beşiktaş'ta profesyonel sözleşme imzalayan Batuhan Karadeniz, daha sonra kariyerindeki düşüş nedeniyle farklı takımları geçiş yaptı.

Haberin Devamı

BATUHAN KARADENİZ NERELİ?

Ailesi Trabzon'da olan Batuhan Karadeniz 24 Nisan 1991 senesinde dünyaya geldi. Aynı zamanda Beşiktaş'ın eski kalecileri arasında yer alan Orhan Karadeniz'in de oğludur. Çok Küçük yaşlarda futbola başlayan Batuhan Karadeniz, gösterdiği başarı ve yetenek ile beraber kısa sürede ilgi topladı. Yaşamı İstanbul'da geçen ve futbola da İstanbul'da başlayan oyuncu, çok küçük yaşlarda profesyonel kariyerine geçiş yaparak umut vadeden oyuncular arasında yer almıştı.

BATUHAN KARADENİZ KAÇ YAŞINDA?

24 Nisan 1991 doğumlu olan Batuhan Karadeniz şu an 29 yaşındadır. Futbol kariyerine hala devam eden oyuncu bugüne kadar birçok değişik takımda görev yaptı. Forvet mevkiinde oynaması ile beraber, özellikle yeteneği ve attığı goller üzerinden dikkatleri üzerine toplayan oyunculardan biridir. Özel yaşantısı ve uyum sağlayamaması ile beraber farklı takımlara geçiş yapan Batuhan Karadeniz, yetenekleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Şu an 32 yaşında olan oyuncu futbol hayatını noktaladı.

Haberin Devamı

BATUHAN KARADENİZ HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

İlk olarak İçerenköy İdman spor ile futbola başlayan Batuhan Karadeniz, burada İstanbul şampiyonluğu yaşadı. Daha sonra gösterdiği performans ile çok genç yaşta Beşiktaş'a transfer olan oyuncu, umut vadeden oyuncular arasına girdi. 2007-2008 sezonunda Paf takım ile maça çıkarak özellikle Konyaspor'a attığı 4 gol ile as takıma gözlerini kırptı. Henüz 16 yaşındayken Süper Lig'deki ilk golünü atarak 50 yıllık Türk futbol tarihinde gol atan en genç oyuncu olurken, daha sonra bu rekor Enes Ünal tarafından yeniden kırıldı.

Ertuğrul sağlamın ardından Mustafa Denizli'nin planlarında olmaması nedeniyle daha sonra Eskişehirspor'a kiralandı. Buradaki başarısı ile tekrar Gaziantepspor'a kiralama yöntemiyle giren Batuhan Karadeniz gösterdiği başarı ile Beşiktaş'a döndü. Ancak Mustafa Denizli'nin planlarında yaramaması ile beraber 2 milyon Euro bedelli le Eskişehirspor'a transfer oldu. Çalkantılı futbol hayatı içerisinde Trabzonspor, Elazığspor ve Sivasspor ile beraber Saint Gallen takımlarını da transfer oldu. Son olarak da Tuzlaspor’da gösterdiği performans ile yeniden ismini duyuran Batuhan Karadeniz, TFF 1. Lig takımlarından Hekimoğlu Trabzon takımına transfer oldu. Buradan Iğdırspor'a transfer olan Batuhan, Vanspor FK'nın ardından futbolu bıraktı.

Haberin Devamı

ALEYNA EROĞLU KİMDİR?

Aleyna Eroğlu, 18 Mayıs 1996 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olduktan sonra Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde 2 yıl oyunculuk eğitimi almıştır.

Aleyna Eroğlu, kameralar karşısına ilk kez 2011 yılında yayınlanan 3 Kadın 3 Kader isimli sinema filmiyle geçmiştir. 21 Kasım 2016 tarihinde başlayan “İşte Benim Stilim” yarışmasıyla tanınmaya başlayan Aleyna Eroğlu, Beni Affet dizisinde Müjgan karakterine hayat vermiştir. Son olarak Tam Kafadan isimli sinema filminde rol alan Aleyna Eroğlu, 1.69 metre boyunda ve Boğa burcudur.

2020 – Tam Kafadan Karavana (Sinema Filmi)

2011-2018 – Beni Affet (Müjgan) (TV Dizisi)

2011 – 3 Kadın 3 Kader (Sinema Filmi)