Spor Bekir İrtegün ilk yarıyı değenlendirdi

Bekir İrtegün ilk yarıyı değenlendirdi

Paylaş
Bekir İrtegün ilk yarıyı değenlendirdi

Medipol Başakşehir'in tecrübeli savunma oyuncusu Bekir İrtegün, Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında başarılı bir performans ortaya koyduklarını ancak daha fazlasını yapabileceklerine inandığını söyledi.

Bekir İrtegün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak sergiledikleri futboldan memnun olduklarını anlatarak, "Medipol Başakşehir için iyi bir ilk yarı geçti ama daha iyisi olabilirdi. Kendi içimizde yaptığımız maç analizlerinde daha yüksek puanda ve daha iyi pozisyonda devreye gerebileceğimizi gördük. Biraz bunun burukluğu vardı. Özellikle 2-1 kaybettiğimiz son Çaykur Rizespor karşılaşmasını kazanabilir ve ilk yarıyı 3. bitirebilirdik. Bunların hepsi geride kaldı. Çıkarabildiğimiz kadar ders çıkarıp, ikinci yarıya bu kafa yapısıyla başlamak istiyoruz" diye konuştu.

"Medipol Başakşehir hep zorlu bir rakip oldu"

Sezon başında Medipol Başakşehir’in kadrosuna dahil olan Bekir İrtegün, takımının hep zorlu bir rakip olmasıyla dikkati çektiğini kaydetti.

Sadece Fenerbahçe’de oynadığı dönemde kendilerinin değil, tüm takımların Medipol Başakşehir’e karşı zorlandığını vurgulayan Bekir, şu ifadeleri kullandı:

"Bu takım hiçbir zaman kolay bir rakip olmamıştı. Buraya geldiğinizde ise durumu daha iyi anlıyorsunuz. Çok güzel işleyen bir sistem var. Biz de Emre Belözoğlu ile buraya çabuk ayak uydurduk. Zaten zor bir takımdık ve daha da zorlu bir ekip olduk. İstatistiklerimiz de geçen seneye göre farklı. Oyuna daha çok hükmedebiliyoruz. Bu özelliğin devam edeceğine inanıyorum çünkü gerçekten çok iyi çalışıyoruz. Teknik ekibimizin ne istediğini anlıyoruz, onlar da bizi anlıyor. Aramızda çok iyi bir uyum var."

"İkinci yarılar hep daha zor olmuştur"

Bekir İrtegün, ligin ikinci yarısının büyük bir rekabete sahne olacağına inandığını dile getirdi.

Takımların hedefe giden yolda zorlu bir sürece gireceğini vurgulayan Bekir, "Ligin ikinci yarıları hep daha zor olmuştur" dedi.

İkinci yarıda daha çok puan kayıplarının yaşanacağını anlatan Bekir, "Üst sırada en az hata yapan şampiyonluğu alır. Bizim de UEFA Avrupa Ligi’ne gidebilme ve ligi 3. sırada bitirme hedefimiz var. İnşallah elimizden geleni yapıp, istediğimiz yere geleceğiz" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı