Spor Beşiktaş, Rumen forveti kadroya katmak için harekete geçti

Beşiktaş, Rumen forveti kadroya katmak için harekete geçti

Paylaş
Beşiktaş, Rumen forveti kadroya katmak için harekete geçti

Trabzonspor ile Beşiktaş, bonservisi Standart Liege’de bulunan ve Gaziantep’te kiralık oynayan Rumen forveti kadroya katmak için harekete geçti. 25 yaşındaki futbolcunun menajeri, transferde bordo-mavililerin bir adım önde olduğunu açıklasa da Kartal, işin peşini bırakmayacak.

Ligde üçüncülük yarışını kıyasıya sürdüren Trabzonspor ile Beşiktaş, transfer derbisinde de karşı karşıya geliyor. Hem bordomavililer hem de siyahbeyazlılar, Denis Draguş’u kadrosuna katmak için harekete geçti. Bonservisi Standart Liege’de bulunan Rumen forvet, bu sezon kiralık olarak forma giydiği Gaziantep’te gösterdiği performansla dikkat çekti. Kırmızı-siyahlı formayla 29 maçta rakip fileleri 12 kez havalandırıp bir de asist yapan 25 yaşındaki oyuncu, birçok kulübün transfer listesine girdi. Draguş’un menajeri Florin Manea, Rumen basınına Trabzonspor ile anlaşma aşamasında olduklarını açıklayıp bir anlamda Fırtına’nın transferde bir adım önde olduğunu belirtti. Oyuncunun şartlarını araştıran Beşiktaş yönetimi de Belçika ekibiyle pazarlık masasına oturmaya hazırlanıyor. Transfer derbisinde kimin galip geleceği yaz döneminde belli olacak.

Haberin Devamı

KARTAL SİL BAŞTAN!

Beşiktaş’ta hayal kırıklığı yaratan sezonun faturası futbolculara kesilecek. Siyah-beyazlılar, ligin bitimiyle birlikte kadroya derin bir neşter vuracak. Futbol takımları genel koordinatörü Samet Aybaba, takımdan ayrılacak isimlerle ilgili detaylı bir rapor hazırlıyor. Kartal’da kadroda bulunan isimlerin yarıya yakınının takımdan gönderilmesi bekleniyor. Cenk, Rebic, Aboubakar, Ghezzal ve Chamberlain başta olmak üzere birçok isim yeni sezon planlamasında düşünülmüyor.

BASKETBOL DEĞİLDİ

Beşiktaş Boa’da kaçan EuroCup şampiyonluğunun üzüntüsü yaşanırken finaldeki hakem yönetimine öfke dinmiyor. Siyah-beyazlılar, 7 sayı farkla kazandığı maçın rövanşında London Lions’a 81-70 yenilip kupayı ıskalarken hakemlerin, İngiliz ekibi lehine verdiği hatalı kararlar taraftarı çıldırttı. Yardımcı antrenör Emre Hacıyakupoğlu, “Herkes ne olduğunu gördü. Parkede olan basketbol değildi. Üç önemli oyuncumuz anlamadığımız bir şekilde 5 faulle oyun dışında kaldı” diyerek tepkisini dile getirdi.

Haberin Devamı

ARAT YIKILDI

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, EuroCup finalini salonda izledi. Karşılaşmayı iş insanı Hüsnü Özyeğin ile birlikte takip eden Arat’ın kaçırılan şampiyonluk sonrası hayli üzgün olduğu görüldü.

YEMEKTE BAYRAMLAŞTI

Beşiktaş’ta Samet Aybaba, dünkü idmanın ardından teknik heyet ve futbolcularla yemekte buluştu. Aybaba, yemek sonrası düzenlenen törende futbolcularla bayramlaştı.

İBRASIZLIK İDDİASI

TFF’nin 18 Temmuz’da seçimli genel kurul yapma kararı almasının yankıları sürüyor. Başta Fenerbahçe ve Beşiktaş olmak üzere 10 kulüp, seçim tarihinin erkene çekilmesi için harekete geçmiş ve imza toplama seferberliği başlatmıştı. Söz konusu kulüplerin, ikinci bir hamleye hazırlandığı öne sürüldü. İddiaya göre; eğer seçim tarihi belirlenenden öne alınmazsa bu kulüpler, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetimini genel kurulda ibra etmeyecek.