Spor Beşiktaş Şahin'i bekliyor

Beşiktaş Şahin'i bekliyor

Paylaş
Beşiktaş Şahin'i bekliyor

Yeni sezona yeni hocasıyla girmek isteyen Beşiktaş, Dortmund’un B takımını çalıştıran Nuri Şahin ile temasa geçmişti. 35 yaşındaki teknik adam henüz karar vermedi.

Dortmund’da teknik direktör Edin Terzic’in devam etmesi halinde Şahin’in Beşiktaş’a gelebileceğini İspanyol basını da yazdı. Terzic’in bırakması halinde ise Nuri Şahin’in Dortmund ile devam edebileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

ANTALYA KIZGIN

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, “Ligin 17. haftasında ‘hayalim’ dediği Borussia Dortmund’a giden Nuri Şahin’in Beşiktaş’ta göreve başlaması bizi hayal kırıklığına uğratır. Ancak bu profesyonel hayat. Olursa da şaşırmayız” açıklaması yaptı.

Beşiktaş’ta Başkan Hasan Arat, Nuri Şahin’i isterken yönetimde, “Bize başarısını kanıtlamış, takımı kupalara taşıyacak isimli bir hoca lazım” diyerek karşı çıkanlar bulunuyor.

KARTAL DURMUYOR

Ligde haftayı 3-2’lik Rizespor galibiyetiyle tamamlayıp moral bulan Beşiktaş, gözünü kupaya çevirdi. Türkiye Kupası yarı final turunda 0-0’ın rövanşında Ankaragücü’yle yarın Tüpraş Stadı’na karşı karşıya gelecek olan Kartal hazırlıklara başladı. Serdar Topraktepe yönetimindeki çalışma 1 saat 15 dakika sürdü.

Haberin Devamı