Spor Beşiktaş yeni dertler eski

Beşiktaş yeni dertler eski

Paylaş
Beşiktaş yeni dertler eski

Beşiktaş; yeni transferleri Muci, Worrall ve Al-Musrati’nin de forma giydiği maçta Kayserispor ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Ligde Trabzon, kupada da Antalya galibiyetleri ile gelen yalancı bahar, çabuk sona erdi.

Beşiktaş, birkaç maç iyi gitse sonra mutlaka kayıp yaşıyor. Ligde Trabzon, kupada da Antalya galibiyetleri ile gelen yalancı bahar, çabuk bitti. Siyahbeyazlılar, üç yeni transferinin forma giydiği maçta Kayseri ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Bu sezon sadece üç kez iki maçlık kazanma serisi yakalayan Kartal, istikrarsız performansını dün de devam ettirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında oynanan futbol keyif vermedi. İki takım da pozisyona girmekte bir hayli zorlandı. En ciddi pozisyonu 28. dakikada Beşiktaş buldu.

Haberin Devamı

Muci’nin şutunu Bilal kurtardı. Dönen topta Cenk’in vuruşu savunmaya çarpıp kornere gitti. İlk devrede ev sahibi ekip, ikisi isabetli 6 şut çekerken siyahbeyazlılar, 4 şutta 1 isabet buldu. Kayseri’nin gol beklentisi 0,24, Beşiktaş’ın ise 0,11 oldu. 52’de Cardoso’nun şutu direkten döndü. 54’te Gökhan’ın ortasında Shukurov’un kafa vuruşu az farkla auta gitti. 59’da yine Gökhan ortaladı, bu kez Aylton’un kafa şutu auta çıktı. 87’de ceza alanı içinde yaşanan karambolde Aylton’un kafa şutunu Cenk çıkardı. Aynı pozisyonda Arif röveşata denedi, üstten auta gitti. Maçın son bölümünde Kayseri daha atak olsa da girişimler sonuç vermedi ve mücadele, başladığı gibi golsüz sona erdi.

BERABERLİK ADİL OLDU

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın hocası Santos, çıktığı 6 lig maçının 4’ünde gol sevinci yaşayamadı. Portekizli teknik adam, 1980’de Dorde Milic’in ardından bu kötü seriyi yaşayan ikinci hoca oldu. Santos, maçla ilgili şunları söyledi: “Oyunumuza bakınca bu maçın berabere bitmesi adil bir sonuç oldu. Gelecek için bazı şeyleri düzeltmek zorundayız. Hücum anlamında zorlandık. Çok fazla uzun top oynadık. Aboubakar, Masuaku, Salih, Colley ve Rashica aramıza katılacak. Herkes birlikte çalışmaya başlayınca o zaman çok daha iyi sonuçlar olacak.”

İKİSİ SAHADA BİRİ SONRADAN

Beşiktaş’ın ara transferde kadrosuna kattığı isimlerin üçü dün kadrodaydı. Teknik direktör Santos, Worrall ile Muci’ye ilk 11’de şans verirken Al-Musrati’yi yedek soyundurdu. Libyalı orta saha, 66’da Cenk’in yerine girdi. Bir başka yeni transfer Svensson ise sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yoktu.

MAÇ İÇİNDE FORVET DEĞİŞTİ

Beşiktaş gol pozisyonuna girmekte zorlanırken maç esnasında forvet değişikliği yaptı. Maça hücum hattının en ucunda başlayan Semih, Cenk’in oyundan çıkmasının ardından sağ kanada geçerken forvet bölgesine Muleka çekildi