SporBeşiktaş'a Arjantinli yıldız! 10 numara boşluğu doluyor

Beşiktaş'a Arjantinli yıldız! 10 numara boşluğu doluyor

Paylaş
Beşiktaş'a Arjantinli yıldız! 10 numara boşluğu doluyor

Yeni sezonda lider bir orta saha oyuncusu arayan Kartal, Tottenham’dan ayrılmak isteyen Arjantinli Giovani Lo Celso için harekete geçti. Celso ilk görüşmelerde “Olabilir” cevabı verdi.

Beşiktaş henüz yeni sezon hocasını belirlememişken transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Son olarak Kartal’ın gündemine Tottenham’dan Giovani Lo Celso geldi. 29 yaşındaki Arjantinli 10 numaranın Beşiktaş’ta önemli bir boşluğu dolduracağına inanılıyor. İngiliz ekibi ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Celso’nun piyasa değeri 16 milyon euro. Yönetim, prensipte anlaştıktan sonra yeni hocaya Celso’yu önerecek. Bu sezon orta sahada da istikrar yakalayamayan, bu bölgeden verim alamayan Beşiktaş, Lo Celso ile şartlarını zorlayacak. Tottenham’ın satın alma opsiyonlu kiralamaya sıcak bakması da Beşiktaş’ın iştahını kabartıyor. Tottenham’da beklediği şansı bulamayan Lo Celso, “Yeni meydan okumaya hazırım” diyerek ayrılık sinyali verdi. Celso’nun bonservi veya kiralama için yönetime baskı yaptığı biliniyor.

Haberin Devamı

Tottenham’da sadece 4’ü ilk 11 olmak üzere 22 maçta süre alan Celso 2 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi. 3 ile 83 dakika arasında değişen süreler alan Celso hiç 90 dakika sahada kalamadı

İKİ GÜNDE İKİ ÖZEL ZİYARET

Beşiktaş bir gün önce başkan Hasan Arat’ın daveti ile ABD Louisville Üniversitesi’nden gelen öğretim üyeleri ve spor ekonomisi yönetimi master programında öğrenim gören öğrencilerle Tüpraş Stadyumu’nda bir araya gelmişti. Dün de Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Tuzla Vala Gedik Özel Eğitim Meslek Okulu’ndan gelen konukları ağırladı. Teknik sorumlu Serdar Topraktepe ve futbolcular konuklarla yakından ilgilendi.