Spor Beşiktaş’ı soymuşlar

Beşiktaş’ı soymuşlar

Paylaş
Beşiktaş’ı soymuşlar

Beşiktaş’ın 2024 yılı 1’inci Olağan Divan Kurulu toplantısı dün gerçekleşti. Başkan Hasan Arat’ın açıklamaları camiayı salladı.

Beşiktaş’a kongre üyeleri çökmüş” diyen Arat, kulüp içindeki usülsüzlükleri şöyle özetledi:

Haberin Devamı

* Stadın altında tekstil imalathanesi kurulmuş. Hem de başka takım malları da üretiliyor. Kira da ödenmiyor, personelin yemeğini de Beşiktaş veriyor.
* Kulüpte Gergedan Yapım diye bir şirket Göksel konseri için 1 milyon 920 bin liralık fatura kesiyor. Parasının yüzde 80’ini tahsil ediyor. Sanatçıya da para ödenmiş ama konser yapılmadı.
* Bir sporcumuz (Gökhan İnler) locası nedeniyle kulübü icraya veriyor. Kulübümüz o sporcuyla jübile yapmak üzere sözleşme imzalıyor. O sporcuya ayda 500 bin lira para ödeniyor. Para ödenmediği zaman kulübe ihtarname yolluyor. * Menajerlere 10 milyon euro borcumuz var. Samet Aybaba menajerlerin kulübe girişine izin vermiyor. Sosyal medyada, gazetede isim çıkıyor; fiyatlar artıyor. Menajerler organize ediyor. Bizi sanki almak zorunda bırakıyorlar.
* Fulya perişan edilmiş. Akatlar 30 yıllığına kiralanmış. Mehmet Üstünkaya Tesisleri için 3 milyon dolar harcamışız, sonra kongre üyesine kiralamışız.
* Akatlar’daki halı sahalar bizim. Bir kongre üyemiz 40 bin liraya oturuyor ve 2021’den beri kira ödemiyor.
* Fulya’da gece kulübümüz olduğunu biliyor musunuz? Kirası 3+0 bin TL. Kiraya verenler bir önceki yöneticiler.
* Fulya’da 931 araçlık otopark. Aylık kazancı 132 bin lira. Hepsinin kontratı var.
* Dikilitaş’ta 15 dönüm arazimiz olduğunu bilen var mı? Dikilitaş’a kiralık verdik, kullanıyorlar. Dikilitaş bizim takımımız. Beşiktaş’ın yüzlerce tapusu var, aklınız durur.“

Haberin Devamı

KULÜBÜN BORCU 8.453.690.000 TL

Denetleme Kurulu üyesi Özgür Şentürk, toplam borcu ve mali tabloları açıkladı. Bu açıklamaya göre Beşiktaş’ın 30 Kasım 2023 tarihi itibariyle borcunun 8 milyar 453 milyon 690 bin TL olduğu belirtildi.

CENK KULÜBEYE GHEZZAL 11’E

Kartal, yarın Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik direktör Fernando Santos, kart cezalısı Omar Colley yerine Worral ve derbide kötü oynayan Onur’un yerine Svensson’u görevlendirecek. Kart cezası biten Gedson geri dönüp Al Musrati’yle birlikte orta sahada görev alacak. Cenk Tosun kulübüye geçecek. Bu bölgede Ghezzal’in 11’de başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı