Spor Beşiktaş'ta gündem Semih

Beşiktaş'ta gündem Semih

Paylaş
Beşiktaş'ta gündem Semih

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar’ın, “Semih beni ağlamaklı bir sesle aradı. ‘Hocam üç gündür buradayım. Hiçbir teknik, taktik idmana alınmadım. Beni buradan alır mısınız’ dedi” ifadesi sonrasında Semih, Montella’nın kararı ile Ümit Milli Takım’a gönderilmişti.

MONTELLA HEDEFTE

Haberin Devamı

Semih, Ümit Milli Takım ile 2-1 kazanılan Gürcistan maçında golünü attı. Samet Aybaba ve Beşiktaşlı yöneticiler Gürcistan maçını izledi, Semih’e destek verdi. Taraftarlar da maç boyunca Semih’i alkışladı. Asbaşkan Onur Göçmez, “Semih’e bu muameleyi yapanlar yarın burada olmayacak” sözüyle Montella’yı hedef aldı.

HOCANIN KARARIDIR

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Levent Sürme, “Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan’ın A Milli Takım’dan Ümit Milli Takım’a gönderilmesi, hocanın verdiği karardır. Buna saygı duyarız, bu oyunculardan faydalanırız” dedi. Sürme, bu tartışmaların özellikle Semih’e çok zarar verdiğini de ekledi.

FİKRET ORMAN 6 YIL SONRA STATTA

Başkanlığı bıraktıktan 6 yıl sonra ilk kez Tüpraş Stadı’na gidip iftar veren Beşiktaş’ın eski Başkanı Fikret Orman “Birlikte Umre’ye gittiğimiz yakın dostlarımla birlikte olduk. İtiraf edeyim ki çok emeğim geçen bu statta duygusal bir iftar oldu” dedi. Orman, “Yapılamaz denilen stadı yaptık, 2 şampiyonluk yaşadım. Emek veren herkese teşekkür ederim” diye konuştu. Orman’ın 6 yıl sonra stada gelişi, “2025’te başkanlığa aday mı olacak” sorularını gündeme getirdi.

Haberin Devamı

GOL YAĞDIRDILAR

Milli arada, Karadağ 1. Lig kulübü Buducnost ile Ümraniye’de karşılaşan Beşiktaş maçı 5-1 kazandı. Kartal’ın gollerini Gedson, Umut Meraş, Ghezzal, Aboubakar ve Worrall attı. 20 yaşındaki sol bek Emrecan Terzi, 16. dakikada sakatlanıp çıkmak zorunda kaldı.

İKİNCİ RAKİP KARAGÜMRÜK

Beşiktaş, milli arada Fatih Karagümrük ile de hazırlık maçı yapacak. Karşılaşma 28 Mart Perşembe günü saat 16.00’da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde olacak. Milli ara sonrası ligde 3 Nisan’da Başakşehir ile karşılaşılacak.