Spor Birlikte başaracağız

Birlikte başaracağız

Paylaş
Birlikte başaracağız

Fenerbahçe’nin kaptanı Edin Dzeko, dümenin başına geçti. Arkadaşlarıyla bir toplantı yapan Dzeko, “Birlik olduğumuz zaman her şeyi başarırız. Önümüzde 3 kupa var. Hepsini kazanalım” dedi.

Fenerbahçe’de lig şampiyonluğu, Konferans Ligi ve Süper Kupa zaferleri için kenetlenme başladı. Kaptan Edin Dzeko, Ankaragücü mağlubiyetini çabuk atlamaları gerektiğini belirtip takım arkadaşlarına motivasyon konuşması yaptı. “Birlikte başaracağız” sözünü tekrarlayan Boşnak forvet, “Birlik olduğumuz zaman neler yapabileceğimizi ispatladık. Gelinen noktada kazanılmayı bekleyen 3 kupa var önümüzde. Hatayspor maçıyla birlikte başarıya giden yola ulaşmak bizim elimizde. Kazanalım. Üst üste maçları kazandığımız zaman camiamızın inancı artacak. 3 kupayı kaldıralım ve bizlere büyük umut bağlayan taraftarımızı üzmeyelim. Sezon başından beri bizlere verdikleri destekle onlar her şeyin en iyisini hak ediyor” dedi.

Haberin Devamı

BECAO DÖNÜYOR

İsmail Kartal, Çağlar Söyüncü’nün yanında Becao’yu değerlendirmek istiyor. 29 Ekim 2023’te Pendikspor deplasmanında sakatlanan ve o günden bu yana forma giymeyen Brezilyalı yıldız, Ankaragücü’yle oynanan kupa maçının kadrosunda yer almıştı.

BAĞDAT CADDESİ’NDE KUTLAMA YAPACAĞIZ!

Galatasaray’ın kupaya vedası sonrası Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Tecrübeli futbolcu, “Engeller, algılar, saldırılar.. Vazgeçmek yok. Bu taraftara Bağdat Caddesi’nde şampiyonluk kutlaması yaşatmak için mücadele edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

KANARYA’NIN RAKİBİ VOLKAN DEMİREL

Kupada 3-0’lık Ankaragücü yenilgisiyle yara alan Fenerbahçe, ligde bugün Volkan Demirel’in takımı Hatayspor’a konuk olacak. Ligde son 2 maçını kazanan Kanarya, bu akşam 3 puanla ayrılarak zirve yarışına devam etmek istiyor. Teknik direktör İsmail Kartal ve futbolcuların Mersin Stadı’ndaki saha zeminiyle ilgili şüpheleri var. Maç saatinde zeminin nasıl bir durumda olacağı merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

GÖZLER FRED’DE

Samsunspor maçında sakatlanan ve uzun süredir formasından uzak kalan Fred, bugün sahaya çıkıyor. İlk 11’de maça başlaması beklenen Brezilyalı yıldızın ne kadar süre alacağı saha zeminin durumuna göre netlik kazanacak.

3 EKSİK 5 SINIRDA

Kart cezalısı Djiku, Hatay deplasmanında takımını yalnız bırakacak. Sakatlıkları süren Joshua King ile İrfan Can Kahveci bugün forma giyemeyecek. Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder ve İsmail Yüksek sarı kart ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular kart görürse Pendik maçında forma giyemeyecek.

6

Fred, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 21 maçta 6 asist kaydetti.