Spor Bizim işimiz sahada

Bizim işimiz sahada

Paylaş
Bizim işimiz sahada

Adana Demirspor maçında formasına kavuşması beklenen Çağlar Söyüncü, “Hedefimiz şampiyon olmak. Genel kurul gibi gelişmelerin dışında kalmalı, sahaya konsantre olmalıyız” dedi.

Sakatlığı geçen ve çalışmalara başlayan Çağlar Söyüncü, “Bizim işimiz sahada kalmak. Takım olarak iyi çalışıyoruz, Fenerbahçe’ye şampiyonluklar yaşatmak istiyoruz. Ancak işin içine profesyonellik girdiği zaman bazı olaylar bizim dışımızda gelişiyor” diye konuştu. Kiralandığı Atletico Madrid ile uzun süreli bir sözleşmesi olduğunu dile getiren 27 yaşındaki milli stoper, “Fenerbahçe forması giymekten mutluyum. Burada devam etmek isterim ama kararı tek başıma ben veremem” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

REKABET ÇITAYI YÜKSELTİYOR

Kadroda Becao, Djiku, Serdar Aziz, Bonucci ve sık sık bu bölgede oynayan Oosterwolde gibi rakiplerinin olduğunu belirten Çağlar, “Rekabet takıma olumlu yansıyor, çıtayı yükseltiyor. Çok tecrübeli ismiler bunlar. Biz çalışıp, hocamızın vereceği karara uyacağız” diye konuştu. Çağlar, EURO 2024 için ise şunları söyledi: “Güzel bir turnuva bizi bekliyor. Öncelikle gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Ondan sonra adım adım inşallah finale kadar gideceğiz.”

SAMANDIRA TEK YÜREK

Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç, 2 Nisan’da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde oyuncularla bugün bir toplantı yapacak. Başkan Koç’un, “Rahat olun, ne karar çıkarsa çıksın sizi mağdur etmeyiz. Sizler çalışmaya devam edin, kongre kararı sonrası yine görüşürüz” diyeceği öğrenildi. Özellikle yabancı oyuncuların Trabzon’da yaşanan saldırı nedeniyle tedirgin olduğu teknik heyetin de isteğiyle böyle bir toplantının organize edildiği belirtiliyor.

Haberin Devamı

KONGRE İÇİN ULAŞIM DESTEĞİ

Fenerbahçe yönetimi, 2 Nisan’da gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurul toplantısı için servis hizmeti sunacak. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi ve Caddebostan Sahil yolundaki Migros önünden servisler 13.30’da hareket edecek.

İRFAN CAN’IN ALTIN SEZONU

İrfan Can Kahveci, İsmail Kartal’ın en büyük hücum kozlarından biri oldu. Bu sezon 39 maça çıkan milli futbolcu; 14 gol, 9 asist üretti. Kariyerinin en verimli sezonunu geçiren 28 yaşındaki futbolcu, ön alan baskısı ve hücumdaki etkinliğiyle de alkışlanıyor.

ADANA DEMİRSPOR HAZIRLIĞI SÜRÜYOR

Fenerbahçe, Adana Demirspor maçının hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma, çabukluk ve koordinasyon ile süren idman pas çalışması, taktiksel ve bireysel antrenman ile sona erdi. Fenerbahçe, 3 Nisan’da Adana Demirspor’u konuk edecek.

KUPAYI VİLLA DEĞİL FENERBAHÇE KAZANSIN

Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak. Turu geçmesi halindeki rakibi ise Aston Villa- Lille galibi olacak. Çaykur Rizespor’un İngiliz futbolcusu Jonjo Shelvey muhtemel Fenerbahçe- Aston Villa eşleşmesinde gönlünün Fenerbahçe’den yana olduğunu söyledi. Shelvey, “Aston Villa ile duygusal bir bağım yok. Bu eşleşmede gönlüm Fenerbahçe’den yana. Bu gerçekleşirse Fenerbahçe’nin kupayı alması da çok güçlü bir ihtimal” dedi.

Haberin Devamı

KARTAL ÇİFTE SINAVA HAZIRLANIYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 3 Nisan’daki Adana Demirspor ve 7 Nisan’da Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı için harıl harıl ders çalışıyor. Önceliği ligdeki Adana Demirspor maçına veren Kartal, sahaya süreceği 11 ve taktik çalışmalara da büyük önem veriyor. Futbolcularına, “Süper Kupa’yı sonra düşüneceğiz. Önceliğimiz Adana Demirspor maçını kazanmak. 5 günde iki zafer başarıya giden yolu da açacak” dedi.

FRED İÇİN ÖZEL PROGRAM

Bir süredir ağrıları nedeniyle kontrollü çalışan Fred’in, Adana Demirspor maçı kadrosunda olup olmayacağı henüz belli değil. Teknik direktör İsmail Kartal’ın da durumunu yakından takip ettiği oyuncu ile görüşme yaptığı, Fred’in, “Hocam oynamak istiyorum. Maç gününe kadar hazır olacağımı düşünüyorum” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı