Spor Bursaspor-Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Bursaspor-Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Paylaş
Bursaspor-Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta? (Muhtemel 11'ler)

Süper Lig'de maç fazlasıyla 2. sıraya gerileyen Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında bugün Bursaspor deplasmanına çıkacak. Peki Bursaspor-Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak? İşte cevabı

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta maçında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Süper Lig'de son 2 haftada birer beraberlik ve yenilgiyle 5 puan yitiren Beşiktaş yarınki karşılaşmayı kazanarak maç fazlasıyla lider durumda bulunan Medipol Başakşehir’den zirveyi geri almaya çalışacak. Süper Lig'de son haftalarda kötü sonuçlar alan Bursaspor ise rakibini yenerek sürprize imza atmak istiyor.

Haftalar sonra liderlik koltuğundan maç eksiğiyle de olsa inmeleri sebebiyle oldukça hırslanan Beşiktaşlı futbolcular, son haftalara düşüşüyle damga vuran Yeşil-Beyazlılar’ı devirip lig liderliğini geri almayı planlıyor. Bu mücadeleye oyuncularını mutlak galibiyet parolasıyla hazırlayan teknik ekip, ilk dakikadan itibaren baskıyı kurup erken bir golle rakibin direncini kırmayı planlıyor. Güneş, bu taktikle maçı erkenden bitirip son dakikalarda oluşması muhtemel panik havasının da önüne geçmeyi hedefliyor.

Bursaspor-Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bursaspor ile Beşiktaş arasındaki mücadele, saat 20.00’de Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı’nda başlayacak. Karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak

İŞTE MUHTEMEL 11'LER


Bursaspor: Harun, Ertuğrul, Şamil, İsmail, Aziz Behich, Merter, Jorquera, Stancu, Bilal Kısa, Onur Atasaray, Kubilay

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Oğuzhan, Babel, Aboubakar

STAT: Timsah Arena
HAKEM: Bülent Yıldırım
SAAT: 20.00

BABEL DE DESTEK VERECEK


Siyah-Beyazlı formayla çıktığı son 10 lig maçta 7 gollük performans sergileyen Vincent Aboubakar, bu akşamki mücadelede takımın en önemli kozu olacak. Öte yandan Şenol hocanın, takımın hücum hattındaki diğer isimleri; Ryan Babel ve Ricardo Quaresma’dan da maç boyunca rakip ceza alanına sık sık girip pozisyon yaratmalarını istediği bildirildi.

KARA KARTAL'DA HAZIRLIKLAR TAMAM


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig´in 31. haftasında Bursaspor ile deplasmanda bugün oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, takım halinde yapılan ısınma koşuları ve istasyon koşuları ile başladı. Antrenman, tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışmaları ile sona erdi. Kafile, dün öğle saatlerinde kara yolu ile Bursa’ya giderek kampa girdi.

SINIRDAKİLERE UYARI


Süper Lig’de bu akşam Bursaspor’a deplasmanda konuk olacak Siyah-Beyazlılar’da 2 futbolcu, bu mücadeleye ceza sınırında çıkacak. Takımın tecrübeli ön liberosu Atiba Hutchinson ile başarılı savunmacısı Atınç Nukan, bu akşam kart görmeleri halinde takımlarının cumartesi günü Kasımpaşa’yla oynayacakları karşılaşmada görev yapamayacak. Teknik ekibin, Bursa mücadelesi öncesinde bu 2 oyuncudan gereksiz sertlikte bulunmamasını ve hakemle dialoğa girmemelerini istediği bildirildi.

BEŞİKTAŞ'TA TALISCA YOK


Beşiktaş’ın geçen hafta Fenerbahçe’yle oynadığı derbide rakip takım kalecisine orta parmağını gösteren Anderson Talisca, bu hareketi sebebiyle PFDK’dan 1 maçlık ceza almıştı. Brezilyalı futbolcu, bundan dolayı bu akşamki maçta görev yapamayacak.

Ligde bu akşam Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Bursaspor’da 2 futbolcu, sakatlığı sebebiyle görev yapamayacak. Kara Kartal’ın eski futbolcusu Serdar Kurtuluş ile Furkan Özçal, Timsah Arena’da oynanacak karşılaşmada takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Beşiktaş'ın kalan maçları

TARİH RAKİP

15.05.2017 Bursaspor (d)
20.05.2017 Kasımpaşa
28.05.2017 Gaziantepspor (d)
04.06.2017 Osmanlıspor

AVANTAJINI YİTİRDİ


Beşiktaş, ligin 28. haftasında yakaladığı 7 puanlık avantajı kullanamayarak ikinci sıradaki Medipol Başakşehir’in zirveye yeniden ortak olmasını engelleyemedi. Süper Lig’in 29. haftasında şampiyonluktaki rakibi Medipol Başakşehir’e 3-1 mağlup olan siyah-beyazlı ekip, 30. haftada da evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Son 2 haftada sadece bir puan alabilen Beşiktaş, puanını 65’e yükseltirken, Medipol Başakşehir ise 31. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek maç fazlasıyla liderliğe oturdu.

SAVUNMADA SIKINTILI


Beşiktaş, son haftalarda kötü savunma performansıyla dikkati çekiyor. Ligde üst üste oynadığı 4 karşılaşmada kalesini gole kapatamayan siyah-beyazlı takım, Trabzonspor, Adanaspor, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarında toplam 9 gol yedi.

TOSIC'İN CEZASI BİTTİ


Beşiktaş’ta sarı kart cezası biten Dusko Tosic, yarınki karşılaşmada görev alabilecek. Medipol Başakşehir karşısında ligde 4. kez sarı kart gören Tosic, bu nedenle Fenerbahçe mücadelesinde forma giyememişti. Tosic’in Bursaspor karşısında Marcelo Guedes ile savunmanın göbeğinde görev alması bekleniyor.

Haberin Devamı