Spor Çağlar Söyüncü: Şampiyonluk için geldim

Çağlar Söyüncü: Şampiyonluk için geldim

Paylaş
Çağlar Söyüncü: Şampiyonluk için geldim

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü’yü sezon sonuna kadar kiraladığını resmen duyurdu. 27 yaşındaki milli stoper, “Takıma katılmak için sabırsızlanıyorum. Hem kulübümün hem de benim hedefim şampiyonluk ve kupalar kazanmak” dedi.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferini resmen açıkladı. Transfer, “Ailemize hoş geldin diyor; Fenerbahçemiz ile başarılar diliyoruz” ifadesiyle duyuruldu. Sarı-lacivertliler, milli stoperi Atletico Madrid’den sezon sonuna kadar kiraladı. Yönetici Selahattin Baki’nin de yer aldığı törende imzayı atan 27 yaşındaki oyuncu, duygularını şöyle dile getirdi: “Burada olmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyuyorum. Bir an önce takıma katılmak istiyorum ve elimden geleni yapıp, takıma ve camiama yardım etmek istiyorum. Kulübümüzün de benim de hedeflerim şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Zaten buraya beni bağlayan da bu oldu. Güzel bir takımımız var. Sabırsızlıkla aralarına katılmayı bekliyorum. Süper Lig’de de ilk deneyimim olacak. Bunun için de ayrıca heyecanlıyım.”

Haberin Devamı

FERDİ’YE DEV TALİPLER

Bitmek bilmeyen enerjisi ile takımın en büyük ateşleyicisi olan Ferdi için Avrupa’nın dev kulüpleri sıraya girdi. 24 yaşındaki futbolcuyu, Barcelona, Real Madrid, Dortmund, Lyon, Atletico Madrid, Manchester United ve PSV gibi takımlar takip ediyor. Sarılacivertliler, EURO 2024’te göstereceği performans ile Ferdi’nin piyasa değerinin tavan yapacağına inanıyor.

FENERBAHÇE’DE YERLİ ATAĞI

Fenerbahçe’de teknik patron İsmail Kartal, Ankaragücü maçının ardından yerli forvet için görüşmeler yaptıklarını söylemişti. Sarı-lacivertlilerin listesinde bulunan isimlerden birinin Erencan Yardımcı olduğu öğrenildi. Yönetimin, bonservisi Eyüp’te olan ve Pendik’te kiralık olarak oynayan 21 yaşındaki futbolcu için temasa geçtiği belirtildi. Fenerbahçe’nin, genç forveti bonservisiyle birlikte almayı planladığı öne sürüldü.

Haberin Devamı