Spor Çağlar Söyüncü: Tek hedefim şampiyonluk

Çağlar Söyüncü: Tek hedefim şampiyonluk

Paylaş
Çağlar Söyüncü: Tek hedefim şampiyonluk

Çağlar Söyüncü, Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağıyla ilgili soruya “Kazandığım paranın hakkını vermek isterim. Tek hedefim burada şampiyonluk” yanıtını verdi.

Fenerbahçe’nin Atletico Madrid’den sezon sonuna kadar kiraladığı Çağlar Söyüncü, dünkü antrenmanın ardından açıklamalarda bulundu. Çağlar, takıma kolay adapte olduğunu belirtirken sezon sonunda Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağıyla ilgili soruya “Maddi olarak kazanç sağlıyoruz. Kazandığım paranın hakkını vermek isterim. Fenerbahçe’de de hedefim bu. Atletico Madrid ile kontratım var. 6 aylık süreç çok önemli. Mutlu sona ulaşırsak, durumum ilerleyen zamanda netleşir diye düşünüyorum” yanıtını verdi. Milli futbolcu, takımdaki forma rekabetiyle ilgili “Oturmuş bir takıma geldim. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bu rekabet bize pozitif olarak dönüyor. Çok tecrübeli isimler var. Hepimiz forma rekabeti içindeyiz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

FRED’DE ACELE YOK

Fred, dünkü antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. Sambacı, ardından takımdan ayrılarak yardımcı antrenör eşliğinde bireysel programla devam etti. Fred’in yüzde 100 olarak hazır hale gelmeden sahaya sürülmeyeceği öğrenildi. Bu nedenle yıldız orta saha, Kasımpaşa ve hafta içinde Ankaragücü ile oynanacak kupa maçında riske edilmeyecek.

EDİN DZEKO DİNLENDİRİLİYOR

Fenerbahçe’de sağlık heyeti Edin Dzeko’nun dinlendirilmesi yönünde bir karar aldı. Yapılan kas yorgunluğu ölçümleri sonrası Dzeko, dünkü antrenmanda takımdan ayrı salonda çalıştı. Boşnak forvetle ilgili düzenlenen dinlenme programının sezon sonuna kadar devam edeceği öğrenildi.

ZUFİC HIZLI BAŞLADI

Fenerbahçe’nin yeni kaleci antrenörü Sandro Zufic görevine hızlı başladı. Zufic antrenman öncesi vatandaşı Hırvat kaleci Livakovic ile kısa bir görüşme yaptı. Sarı-lacivertli kaleciler, antrenmanda Zufic yönetiminde çalıştı

Haberin Devamı