Spor Cim Bom'da 'Ziyech' depremi! Oyundan çıktı, kramponlarını fırlattı

Cim Bom'da 'Ziyech' depremi! Oyundan çıktı, kramponlarını fırlattı

Paylaş
Cim Bom'da 'Ziyech' depremi! Oyundan çıktı, kramponlarını fırlattı

Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'ın Hatayspor'u 1-0 yendiği mücadelede Faslı yıldız Hakim Ziyech oyundan çıkarken büyük bir öfke yaşadı ve kramponlarını yere fırlattı.

Galatasaray'ın Hatayspor'u 1-0'lık skorla devirdiği müsabakada Faslı yıldız Hakim Ziyech oyundan çıkarken büyük bir öfke yaşadı ve kramponlarını yere attı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Hatayspor'u ağırlıyor. Sarı-Kırmızılılar, rakibi karşısında perdeyi golcüsü Mauro Icardi ile açtı.

ICARDI FORMUNU SÜRDÜRDÜ

Karşılaşmanın 12. dakikasında sağ kanatta topla buluşan Dries Mertens'in ortasına yükselen Mauro Icardi, yaptığı kafa vuruşuyla Galatasaray'ı Hatayspor karşısında öne geçirmeyi başardı. Arjantinli yıldız, son haftalardaki form yükselişini, Hatayspor karşısında bulduğu golle de sürdürdü. Aslan, mücadeleyi Icardi'nin attığı golle 1-0 kazandı.

ZIYECH DEPREMİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Hatayspor mücadelesinde ilk 11'de değerlendirdiği Hakim Ziyech, 68. dakikada oyundan alınmasının ardından yedek kulübesine gitti ve yerine oturduktan sonra kızgın görüntüsüyle dikkat çekti. Faslı yıldız, kramponunu yere fırlattı.

Haberin Devamı