Spor Crespo gidiyor tepki bitmiyor

Crespo gidiyor tepki bitmiyor

Paylaş
Crespo gidiyor tepki bitmiyor

Ara transferde üç ismi kadrosuna katan Fenerbahçe’de Crespo, kariyerini İspanya’da sürdürecek.

Sarı-lacivertliler, Portekizli orta sahanın satın alma opsiyonu ile kiralanması konusunda Rayo Vallecano ile anlaştı. İspanya’ya giden 27 yaşındaki oyuncu, sağlık kontrolünün ardından resmi imzayı atacak. Crespo’nun yarım sezonluk maaşını karşılayacak olan İspanyol ekibi, sezon sonunda ise 4 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanacak.

Haberin Devamı

Ancak sarı-lacivertli taraftarlar, bu transfere tepkili. Crespo’nun performansından memnun olan taraftarlar, sosyal medyada “Kent ve Zajc dururken öncelikli olarak Crespo’nun gönderilmesi skandal” yorumunu yaptı.

LİSTE BAŞI ERENCAN

İsmail Kartal’ın, “Yerli forvet için görüşmelerimiz sürüyor” açıklamasının ardından kimin geleceği merak konusu olmuştu. Sarı-lacivertlilerin gündeminde üç Türk futbolcu olduğu belirtilirken öncelikli hedefin Erencan Yardımcı olduğu öğrenildi. Fenerbahçe’nin hocası Kartal, bonservisi Eyüp’te olan ve Pendik’te kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki oyuncuyu kadroda görmek istiyor. Yönetim, hem Pendik hem de Eyüp ile transfer için temasta. Diğer adaylar ise Serdar Dursun ile Bertuğ Yıldırım.

Haberin Devamı

BARTUĞ SİVAS’TA

Fenerbahçe, genç oyuncu Bartuğ Elmaz’ı sezon sonuna kadar Sivasspor’a kiraladı. Yapılan açıklamada, 20 yaşındaki orta sahaya sezonun geri kalan bölümünde başarı dilendi. Öte yandan kırmızı-beyazlı yönetim, Abdulkadir Parmak’ın sözleşmesini feshedip yolları ayırdı.