Spor 'Derbiye özel plan yapmam'

'Derbiye özel plan yapmam'

Paylaş
'Derbiye özel plan yapmam'

Galatasaray’a karşı kendi oyunlarını oynayacaklarını söyleyen Santos, “Küçük takımlar Galatasaray’a karşı savunma yapıp kontratak oynuyorlar. Biz Beşiktaş’ız, Galatasaray maçına özel plan yapmayacağız” diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray derbisi için özel bir plan yapmadıklarını söyledi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Portekizli hoca, “Küçük takımlar Galatasaray’a karşı savunma yapıp kontratak oynuyorlar. Biz Beşiktaş’ız, Galatasaray maçına özel plan yapmayacağız. Tabii ki rakibimize çalışıyoruz ama biz kendi oyunumuzu oynayacağız” dedi. Santos, gelecek yılki hedeflerini şöyle dile getirdi: “Önümüzdeki sezon için hedefimiz tartışmasız şekilde şampiyonluk. Ben Avrupa’da başarılı bir takım istiyorum. Şimdiden önümüzdeki yılın planlamasına başladık. Biraz zor olacak, yabancı sınırı düşecek ve çok fazla Türk oyuncu ihtiyacımız olacak.”

Haberin Devamı

SANTOS’TAN ÖNE ÇIKANLAR

“Gedson yok diye eksik oynamayacağız derbide, 11 kişi olacağız. Benim için önemli olan takım.”

“Daha iyi futbolu isteyen insanları anlıyorum çünkü Beşiktaş’ın kodunda bu var, öyle de oynayacağız zaten.” 

“Postacı gibi oynuyoruz, topu basit bir şekilde aktarmamız gerekiyor ama burada bazen sıkıntı yaşıyoruz.”

“Aboubakar kötü durumda olsaydı kadroda olmazdı. Hiçbir oyuncunun kendini takıma ait hissetmeme durumu olamaz.”

“EURO 2024’te 6-7 favori takım var, bu takımların dışında sürpriz yapması en muhtemel takım bence Türkiye.”

“Cenk ve Salih’in sözleşmeleri konusunda raporumu hazırlıyorum, yönetime sunacağım.”

MUÇİ GÖZÜNÜ ASLAN’A DİKTİ

Kupa çeyrek finalinde gösterdiği performansla beğeni toplayan Muçi, gözünü derbiye çevirdi. Kısa sürede alıştığı takıma büyük katkı vereceğini gösteren Arnavut 10 numara, Galatasaray maçına özel hazırlanacak. Santos, dev mücadelede oyun planını 22 yaşındaki futbolcu üzerine kuracak. Muçi, ilk derbisinde gol sevinci yaşamak istiyor.

Haberin Devamı